Pattijoen Urheilijat ja Manse PP ottivat toisen kerran yhteen sunnuntaina Kaupin pesäpallostadionilla superpesiskarsinnassa. Manse PP onnistui kääntämään ottelun voitoksi lopulta supervuoroparin jälkeen ja tasoittamaan ottelusarjan voitot 1-1:een lukemin 2-1s (2-9, 6-4,1-0) Ottelun parhaana keltamustilta palkittiin kunnarin ja 3 tavallista lyönyt Harri Kolehmainen. Manse PP:n parhaana palkittiin 4 juoksua lyönyt Tommi Malinen.

20160828_162158Ensimmäinen jakso oli keltamustien näytöstä ja jakso käynnistyi mallikkaasti Eino Järvelän ja Tapio Salon onnistuessa kotiutuksissaan. Toisen lopettavalla Manse PP onnistui kaventamaan tilanteeksi 1-2, kun Tommi Malisen illan ensimmäisellä lyödyllä Sampo Lähdesmäki juoksenteli kotipesän turviin. Kolmannen aloittavalla Paavo Pelto kuritti Manse PP:n ulkokenttää lyömällä pallon kakkosjatkeelta maisemiin ja kiertämällä kunnarin tyhjään kenttään. Mansen sisävuorolla sama parivaljakko Malinen Lähdesmäki puuhasivat kavennuksen 2-5, mutta enempää juoksuja Manse ei ensimmäisellä jaksolla pystynyt tekemään. Neljännen lopettavalla nähtiin Harri Kolehmainen täräytti pallon komeasti kakkosrajasta läpi seurauksena 1+2 tehot. Toinen jakso päättyi keltamustille selvin 2-9 lukemin.

Toisen jakson ensimmäisessä vuoroparissa Manse tarjosi shokkihoitoa keltamustille. Mika Ilkon kunnarin ja merkattujen lyöntien jälkeen ensimmäisen sisävuoron jälkeen tilanne oli 5-0. PattU ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt, vaan kavensi heti 5-2, kun Kolehmainen ja Järvelä löivät palloa väliin. Hyvän ulkovuoron jälkeen keltamustat pitivät Mansen nollilla ja tulivat juoksun päähän Marko Nikulan kotiutettua Paavo Pellon ja Topi Kososen kotiutettua Ville Majavan. Kolmannen aloittavalla Mansen Juho Ammesmäki onnistui kuin onnistuikin saattelemaan Riku Kauppisen kotipesään ja tilanne muuttui 6-4:n. Nämä olivat myös toisen jakson loppulukemat ja edessä oli supervuoropari.

Supervuoroparin alkoi Mansen sisävuorolla ja väkisin joukkue onnistui pusertamaan itsensä 1-0 johtoon Malisen lyödessä illan neljännen juoksunsa. PattU lähti rakentelemaan tasoitusta, mutta tilanne mutkistui kun Manse sai PattU:n kärjen eliminoitua ja Kososen tullessa lyömään oli kenttä tyhjänä etenijöistä. Kakkoskärki kuitenkin suorittu hyvin ja ajolähtö saatiin pelattua Järvelälle. Tällä kertaa Järvelän viimeinen lyönti leijaili kopiksi ja Manse voitti supervuoroparin 1-0 ja ottelun 2-1s (2-9,6-4,1-0)

Ottelusarjan voitot ovat nyt 1-1 ja sarja jatkuu keskiviikkona 31.8. Rännärin pesäpallostadionilla klo 17.00. Täytetään Rännäri ja luodaan kauden paras tunnelma! Liput otteluun: Aikuiset 10e, opiskelijat/eläkeläliset/työttömät 5e.