Pattijoen Urheilijat ja Kempeleen Kiri iskivät ensimmäisen kerran yhteen perjantain iltapäivä ottelussa. Joukkueet kohtaavat tämän jälkeen seuraavina kahtena perjantaina toisensa.

Tututusti Ouluhallissa pelattu ottelu alkoi Topi Kososen hutunkeiton voitolla ja keltamustat valitsivat aloittavan ulkovuoron.

KeKi onnistui  tekemään ensimmäisen juoksun, kun Liposta siirtynyt lyöjäjokeri Matti Korhonen onnistui kotiuttamaan lyhyellä näpillä Tommi Koiviston. Kosonen oli tilanteessa hyvin mukana, mutta hiukan kengät luistivat Topi ei aivan kerennyt takaisin kotipesään ennen palloa.

PattU:n vastaus tuli välittömästi, kun Kososen kumura tippui väliin ja kopparikaan ei palloon heti päässyt kiinni ja Harri Kolehmainen toi 1-1 tasoitusjuoksun.

Lisäjuoksuja saatiin odotella kolmannen aloittavalle. Markus Lehtiniemi tälläsi komeaa kumuraa kolmospuolelle ja Kolehmainen toi ottelun toisen juoksunsa.

Seuraavassa vuorossa Matti Korhonen löi viimeisellä lyönnillä kopparin eteen ja keltamustien ulkokenttä jäätyi ja takavaihdon kolmoselle ottanut kempeleläinen karkasi kotipesään asti, kun heitto kotipesään lähti aivan liian myöhään. Lukemat muuttuivat 2-4:än, kun Juhani Ojala kotiutti viimeisenä lyöjänä Heikki Savikosken ja kolmannen lopettavalle lähdettiin KeKi:n johtolukemissa.

Kauaa ei KeKi ehtinyt johtoasemassa olla, kun Kosonen kotiutti lyhyellä Kolehmaisen ja perään upeassa lyönnissä ollut Lehtiniemi löi vastustamattomasti päivän kolmannen lyötynsä.

Neljännen aloittavalla KeKi rakenteli ajolähdön Matti Korhoselle, mutta viimeisellä lyönnillä pallo jäi hyvin etukentällä pelanneen Jere Achrénin räpylään ja kenttä tyhjeni etenijöistä. Viimeisenä lyöjänä Juhani Ojala petasi itselle vielä 1-3-tilanteen, mutta lisäjuoksuja KeKi ei onnistunut tekemään ja PattU pääsi kokeilemaan ensimmäisen jakson voittojuoksua.

PattU rakentelikin palottoman ajon ja sitä tuli purkamaan täksi kaudeksi Kempeleestä keltamustiin siirtynyt Ossi Meriläinen. Lukkari Jani Lassila kuitenkin nappasi kakkospesältä kärpäsen Harri Kolehmaisesta ja, kun seuraavasta vaihtolyönnillä KeKi onnistui tekemään palon. Ensimmäinen jakson loppulukemiksi kirjattiin tasan 4-4.

Toisella jaksolla ensimmäisessä vuoroparissa kumpikaan ei onnistunut juoksujen teossa. Ensimmäisen  vuoroparin mainittavimmat suoritukset olivat Topi Kososen kaksi kärpästä, jonka jälkeen edessä oli vuoronvaihto.

Kello kävi sen verran ripeästi, että toista jaksoa ei keritty pelata kuin kaksi vuoroparia. KeKi onnistui omalla lopettavalla sisävuorollaan Juhani Ojalan kotiutuksella juoksunteossa ja KeKi:lle kirjattiin ottelusta voitto 0-1 (4-4,0-1.)

Samat joukkueet kohtaavat uudelleen ensi perjantaina klo 14 ja pelipaikkana on tuttu ja turvallinen Ouluhalli, lämpimästi tervetuloa.

PattU:n kokoonpano:

1. Harri Kolehmainen
2. Paavo Pelto
3. Timo Kallio
4. Topi Kosonen
5. Markus Lehtiniemi
6. Jere Achrén
7. Tuukka Sarkkinen
8. Marko Nikula
9. Teemu Juntunen
10. Ossi Meriläinen
11. Jan Hankala
12. Jari Törmänen

Viikonlopun kruunaa Karhupesispäivä!

Pesisperhe kokoontuu lauantaina Pattasten koululle. PattU ja PattU Juniorit järjestää kaikille joukkueille avoimen GOLDHAMMER lyöntitekniikkakoulutuksen- ja KarhuPesispäivän. Viikonloppu huipentuu lauantaina n. klo 14.30 alkavaan Supermiesten tutkatesteihin, tulehan katsomaan kuka lyö lujiten.

Ohjelma:

Perjantai 12.1.
17-18.30 Lyönnin tekniikka- koulutus (luento)
18.30-20 Lyönnin tekniikka koulutus (sali)

Lauantai 13.1. klo 9-16
– Väline-esittely + lyönnin mittaus (tutka) + välineiden testaus
– Joukkue kerrallaan, noin 45min välein
– Mukana superpesispelaajat, toimintarastit junioreille
– Superin tutkatestit n.14:30
– PattU fanituotteet ja PattU Jr seura-asut esittelyssä