Pattijoen Urheilijat kohtasi kauden ensimmäisessä harkkapelissään paikallisvastustaja Kempeleen Kirin. Ensimmäistä juoksua saatiin odotella toisen vuoroparin lopettavalle kun Jarmo Viittanen löi kovaa ja Sotkamosta lainalla oleva Onni Määttä toi lukemiksi 0-1. Mutta keltamusta miehistö ei tästä lannistunut, vaan Topi Kosonen löi omalla lyöntivuorollaan sekä Jussi Markuksen ja Ville Majavan kotia. Ensimmäisellä jaksolla pelattiin poikkeuksellisesti vain kolme vuoroparia ja jakso päättyi siis lukemiin 3-1.

Kempele tuli toisen jakson alkuun kovalla sykkeellä ja saikin pelattua lyöjätykki Viittaselle paikan ja mies onnistuikin kotiuttamaan Kyllösen ja Ojalan. Tasoittavalla vuorolla PattU ei saanut kavennusta aikaan ja kolmanteen vuoropariin lähdettiin 0-2 KeKin johtolukemista. Lukkari onnistui kotiuttamaan Lassilan omalla lyöntivuorollaan. Mutta sitten alkoi aueta myös PattU:n sisäpeli! Eino Järvelä löi kovan ja tarkan sijoituksen Ouluhallin verhojen välistä juoksuradalle ja Markus juoksi kakkospesältä kotiin asti. Eikka kiersi itse kunnarin!

Viittanen ja Moilasen kiskaisuilla viimeseen vuoropariin lähdettiin 2-5 tappioasemasta. PattU saikin rakennettua ajolähdön ilman paloja ja sen jälkeen oli Eikan vuoro astua jälleen parrasvaloihin. Mies löi sekä Kolehmaisen ja Markuksen kotia ja näin ollen lukemat kaventuivat 4-5:een. Kosonen tasoitti pelin 5-5:een kun Majava liiteli kotipesään. Tilanne jatkui edelleen kun nuori Tuukka Sarkkinen tuli lyömään. Hän kotiutti Järvelän ja lukemat muuttuivat 6-5:een. KeKi ei enää kerennyt pelata omaa sisävuoroansa sillä vuoro loppui kesken ja näin ollen nämä lukemat jäivät voimaan.

Viikon päästä sunnuntaina käynnistyykin sitten itse Halli-SM PattU:n osalta. Ensimmäinen peli pelataan Ouluhallissa 14.2 klo 13.00 ja silloin vastaan asettuu Oulun Lippo.