PattU ja Vimpeli Veto tarjosivat 900-päiselle yleisölle hienon ja jännittävän Superpesisottelun. MiiluAreenan ristiäisottelussa keltamustat laittoivat hallitsevan suomenmestarin ahtaalle, mutta lopulta ottelun voitto kirjattiin vimpeliläisille lukemin 0-1 (4-7,2-2.)

Tuukka Sarkkinen kumautti uransa ensimmäisen kunnarin.

Ottelu käynnistyi tututtuun tapaan Topi Kososen voitettua hutunkeiton ja valitsi joukkueelleen aloittavan sisävuoron. Kosonen myös toi ottelun ensimmäisen juoksun, kun Janne Heimosen polttoheitto lipsahti kolmospesästä ohi ja Topi taisteli itsensä kotipesään. Vimpelin vastaus tuli välittömästi, kun lyöjäjokeri Janne Mäkelä kotiutti Olli Heikkalan. Kolmannessa vuoroparissa alkoi tapahtua. Ensiksi keltamustat huudattivat kotiyleisöä takoen kolme juoksua ja siirtyen 4-1 johtoon. ViVe kavensi ensin tilanteen 4-2:een ja sen jälkeen tunteet kuumentuivat kun Perttu Ruuskan lyönti tuomittiin aluksi laittomaksi, mutta tuomaripalaverin jälkeen tilanne tuomio muutettiin ja tilanteesta syntyi juoksu. Tilanteen jälkeen keltamustien peli sekosi, ViVe taas sai hurmoksen päälle ja takoi juoksuja liukuhihnalta, lopulta kolmannen vuoroparin jälkeen tulostaululla nähtiin lukemat 4-7. Nämä jäivät lopulta ensimmäisen jakson loppulukemiksi, sillä neljäs vuoropari oli juoksuton.

Toinen jakso eteni juoksuttomana toisen lopettavalla asti kunnes hanat aukesivat. Tuukka Sarkkinen täräytti uransa ensimmäisen kunnarin tyhjään kenttään ja hetkeä myöhemmin Eino Järvelä kotiutti Sarkkisen päivän toisellaan. Nämä lukemat säilyivät neljänteen vuoropariin asti. Neljännen aloittavalle lähdettäessä ViVe lähti siis kahden juoksun takaa-ajo asemasta. Janne Mäkelä löikin illan kolmannellaan Jere Saukon kotiin ja kotiyleisö pidätteli hengitystä. Keltamustilla oli mahdollisuus venyttää ottelu supervuoropariin, kun kahdella palolla ViVe:ltä lyömään asteli P.Ruuska. Kaksi ensimmäistä lyöntiä suuntautui kohti taivasta ja kolmannen lyöntinsä Perttu suuntasi polttolinjaan ja syntyi tiukka pesäkilpa, keltamustat jo tuulettivat toisen jakson voittoa, mutta lopulta Olli Heikkala oli kuin olikin kerennyt kotipesään ennen palloa. Neljännen lopettavalla kotiutuspaikat saatiin luotua sekä Järvelälle, että Törmäselle mutta ViVe kesti ja ottelun voitto kirjattiin Vimpelille lopulta lukemin 0-1 (4-7, 2-2.)

Pattijoen Urheilijat vs Vimpelin Veto 16.5. klo 18.00!