Pattijoen Urheilijat ja Joensuun Maila pelasivat molemmat kauden toiset kamppailunsa ottelu päättyi 1-2k (2-4,6-4,0-0,2-5) JoMa:n voittoon. Rännärin sai nauttia pesisviihteestä koko rahan edestä sillä kotiutuskilpailun ratkaisu nähtiin vasta lisälyöjillä.

Ville majava täräytti kunnarin paluuottelussaan Rännärille.

Ville majava täräytti kunnarin paluuottelussaan Rännärille.

Ottelu lähti käyntiin vierasjoukkueen komennossa kun JoMa siirtyi heti ensimmäisessä vuoroparissa 2-0 johtoon. Mutta PattU kavensi heti tilanteen Timo Ehrolan kotiuttaen huikeassa vireessä olevan Paavo Pellon. Tämän jälkeen raikulipojat tiivistivät ulkopeliä ja pelin tasoitus nähtiin kun Eino Järvelä tinttasi merkistä pallon väliin ja löi kauden ensimmäisen juoksunsa, jonka Jussi Markus toi. Pitkään näytti, että ensimmäinen jakso päättyy tasan, mutta JoMa:n Tuomas Jussila onnistui puhkaisemaan takakentän neljännen lopettavalla ja jakso lukemiksi kirjattiin 2-4.

Toiselle jaksolle PattU tuli suivaantuneena ja ensimmäisessä vuoroparissa pesien ollessa täynnä, lyömään asteli Topi Kosonen. Topi täräytti pallon tenniskentälle asti ja seurauksena neljä juoksua. Käytännössä toinen jakso ratkesi tähän lyöntiin. PattU kaunisteli lukemia vielä kun Järvelä kotiutti toistamiseen Pellon ja Ville Majava kiersi kunnarin tyhjään kenttään. Neljännen lopettavalla JoMa pääsi kuitenkin vaarallisen lähelle mutta jakson loppulukemat 6-4 kirjattiin kuitenkin keltamustille!

Kotiutuskilpailussa viiden lyöjän jälkeen oltiin tilanteessa 2-2. Lisälyöjissä JoMan Aleksi Rautiainen kiersi kunnarin ja lopulta kotiutuskilpailun loppulukemiksi kirjattiin 2-5.

Katso katsojan kuvaama video Topin kunnarista!

PattU pelasi tänään todella hienon ottelun ja osoitti, että Rännäri ei ole vieraille helppo paikka tänäkään vuonna. Fiilikset PattU-leirissä olivat tappiosta huolimatta positiiviset. Kauden ensimmäinen voitettu jakso ja vieläpä aivan kärkipäähän veikatulta JoMa:lta todistavat sen, että hyvänä päivänä raikulipojat ovat vaikea vastustaja kenelle tahansa joukkueelle.

Ottelun pöytäkirja

PattU jatkaa otteluitaan sunnuntaina klo17.00 kauden toisella kotiottelulla silloin vastustajaksi saapuu satakunnan ylpeys Kankaanpään Maila ex-PattU Lauri Kaartokalliolla varustettuna.

Tervetuloa!