Hutunkeitossa Topi Kososen uhriksi joutui tällä kertaa Toni Kohonen ja keltamustat lähtivät hyökkäämään valitsemalla sisävuoron. Kauaa ei mennytkään kun Kosonen tarjoili kakkosrajaan kovaa pommia ja tämän lyönnin turvin Harri Kolehmainen kulki kovaa ja toi keltamustien 0-1 juoksun.

Harri Kolehmainen kuritti Antti Korhosta lyömällä kaksi kertaa läpi kakkosrajasta.

Kohonen ei halunnut kuitenkaan Kososelle jäädä kakkoseksi, vaan tälläsi niinikään kakkosrajaan ja pallo lipsahti Harri Kolehmaisesta läpi ja tasoitusjuoksu oli syntynyt. Kohonen jolkotteli itse kakkospesälle. Tämän jälkeen Topi Korhonen tiputti lyöntinsä kopparin eteen ja SoJy siirtyi 2-1 johtoon. Ulkokentän haparointi jatkui, kun Roope Korhosen kopiksi tarkoitettu lyönti pomppasi Teemu Juntusen yli ja seurauksena kaksi juoksua.

Toisen aloittavalla keltamustat saivat rakenneltua Ossi Meriläiselle kahden palon ajolähdön, mutta tällä kertaa kotiutusyrityksestä merkattiin niukka palo kotipesään Kolehmaisesta.

SoJy:n sisävuorolla Roope Korhosen hyvällä kakkospuolen lyönnillä Jymy karkasi 5-1 johtoon ja ensimmäisen jakson voitto alkoi häämöttää Jymyn silmissä.

Kolmannen aloittavalla Timo Kallio puhkaisi komeasti takakentän ja lähti yrittämään kunnaria tyhjään kenttään, mutta harmittavasti Niilo Piiponniemi kerkesi toimittaa pallon kolmoselle ja Kallio paloi vain puoli metriä ennen kolmospesää.

Kolmannen lopettavalla Roope Korhonen kävi vielä kaunistelemassa viimeisenä lyöjänä vastustamattomalla kakkospuolin kumarallaan lukemat 6-1:en.

Enempää juoksuja ei nähty ja ulkopelivirheiden värittämänä ensimmäinen jakso kirjattiin Jymylle lukemin 6-1.

Toinen jakso

Toiselle jaksolle pelinjohtokaksikko Karlajuoto-Luoto sekoitti ”hieman” sisäpelijärjestystä ja toisella jaksolla PattU nähtiin seuraavassa lyöntijärjestyksessä: 1.Jere Achrén, 2.Timo Kallio, 3.Topi Kosonen, 4.Markus Lehtiniemi, 5.Harri Kolehmainen, 6.Paavo Pelto, 7.Marko Nikula, 8.Tuukka Sarkkinen, 9.Teemu Juntunen.

Alkuun näytti, että ulkopeli oli ainakin ottanut harppauksia eteenpäin ja Jymyläisistä tehtiin nopeat kaksi paloa. Ajolähdössä ykköspesältä kärkyttiin turhan innokkaasti ja Kososen lähti nappaamaan kärpästä, mutta kolmas palo vaihtui harhaheitto juoksuun. Vielä kun Lauri Rönkön palolta näyttäneestä tilanteesta, johti SoJy ensimmäisen aloittavan jälkeen 2-0.

Toisen lopettavalla keltamustat saivat vihdoin hanat auki, kun Kolehmainen tälläsi kovaa kakkosrajaan ja Antti Korhonen oli voimaton tämän läpilyönnin edessä. Kosonen kiihdytteli kakkospesältä kotiin asti ja tilanne kaventui 2-1:en.

Roope Korhosen ruuti oli tänään kuivaa.

Jymy karkasi kolmannen aloittavalla 5-1 johtoon, kun kukapa mukaan kuin Roope Korhonen löi läpi ja haaveet toisen jakson voitosta alkoivat pikkuhiljaa haihtua savuna ilmaan.

Kolmannen lopettavalla Kolehmainen toisti temppunsa ja yllätti Antti Korhosen ja Kosonen toi 5-2 kavennusjuoksun.

Neljännen aloittavalla Roope Korhonen löi vastustamattomasti kakkospuolen kumuraa ja kirjautti jo ottelun kahdeksannen lyödyn juoksunsa.

Neljännen lopettavalla Kallion kakkosrajapompun jälkeen Jymy lahjoitti harhaheitolla juoksun keltamustille ja Teemu Juntunen kavensi tilanteeksi 6-3. Enempää juoksuja ei nähty ja Jymy korjasi ottelusta voiton lukemin 2-0 (6-1,6-3)

Seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon torstaina Kankaanpään Mailaa vastaan klop 18.00. Sitä ennen tiistaina keltamustat vierailevat Seinäjoella JymyJussien vieraana.