Lopputulos: Pattijoen Urheilijat vs Seinäjoen Jymyjussit 2-1s (2-3,3-1,2-0)

Palkitut kotijoukkue: 1. Antti Korhonen ja 2. Jussi Kemilä
Palkitut vierasjoukkue: 1. Tero Viinamäki ja 2. Veli-Pekka Ylihirvelä

Ensimmäinen jakso tiukkaa vääntöä
Aurinkoisella Rännärillä pelattiin tiukka pesispeli, joka ratkesi vasta supervuorossa keltamustalle kotijoukkueelle. Ykköskärjeksi nostettu Jussi Markus ei pystynyt ottelun aikana täyttämään Paavo Pellon saappaita sillä kentälle menoprosentit jäivät melko vaatimattomiksi. Ottelun alussa Timo Ehrola kotiutti jokeripaidassa Timo Kallion vieden keltamustat 1-0 johtoon. Mikko Vainionpään ja Tero Viinamäen lyönneillä Jymyjussit karkasi 1-2 johtoon, mutta Antti Korhonen löi keltamustat tasoihin. Jakson ratkaisujuoksun löi Jukka-Pekka Vainionpää kumuralla kotiuttaen Veli-Pekka Ylihirvelän. Jaksoa leimasi kotijoukkueen pienet herpaantumiset ja näistä pahin oli Timo Ehrolan kotiutuksessa tapahtunut nukahdus, jolla jakso olisi tullut tasoihin.

Jukka-Pekka-Vainionpää
Jukka-Pekka Vainionpää saatiin pidettyä hyvin kurissa.

Toinen jakso keltamustien hallinnassa.
Jymyjussit pääsi jakson johtoon harhaheitolla kolmoselle, josta Ilari Siutla karkasi kotiin. Illan ykkäspalkittu Antti Korhonen oli hyvässä vireessä ja iski pari juoksua ja Marko Nikula viimeisteli jakson lukemat 3-1. Jukka-Pekka Vainionpää harmitteli pelin jälkeen kauden huonointa peliään. Topi Kososen lukkarityöskentely osaltaan vei terän Jukkiksen lyönneistä. Onnistuipa Jukkis jopa polttamaan itsensä ykköselle ja vielä kolmoselta tulijan kotiin.

Supervuoro ratkaisi ottelun keltamustille.

harri-kolehmainen
Harri Kolehmainen pelasi hyvän ottelun. Takana Jymyjussien V-P Yli-Hirvelä.

Supervuoron aloittavalla sisävuorolla Antti Korhonen iski vastuttamattomasti kumuran väliin ja Topi Kosonen viiletti kotiin. Harri Kolehmainen löi toisen juoksun ja juoksun toi illan hahmo Antti Korhonen. Kotivoitto pahasta vastustajasta oli tosiasia, kun Jymyjussit eivät saaneet miestä kotiin ja tilanteeksi jäi 2-0. Jari Törmänen oli tyytyväinen joukkueen ilmeeseen ja voitto on aina voitto. Sarjataulukossa ei keltamustien sijoitus muuttunut, mutta Jymyjussit nousi 9.sijalle kaksi pistettä perässä.

Pelit jatkuvat tiistaina Jyväskylässä

Tiistaina keltamustat matkaavat Jyväskylän Kirin vieraaksi, joka on pelannut todella hyvää alkukautta. Kiri on sarjassa 5. sijalla mikä on jotain muuta mitä viime vuosina on totuttu näkemään. Jyväskylästä ei irtoa pistettäkään helposti, joten sata lasissa on painettava. Tämä peli vielä ja juhannustauon aikana laadukkaita treenejä ja pieni irtiotto pesiksestä tekee hyvää raskaan alkukauden jälkeen.