Pattijoen Urheilijat saivat sunnuntaina vieraita Kainuusta, kun Sotkamon Jymy vieraili Rännärillä. Ottelu oli sisäpelin juhlaa sillä joukkueet löivät yhteensä 28 juoksua. SoJy voitti ottelun lopulta 0-1 (8-8,1-11.) Keltamustista edukseen esiintyivät Eino Järvelä, joka kirjasi ottelussa 4 lyötyä ja yhden tuodun. Jussi Markus löi 1+2 ja toi yhden ja Paavo Pelto toi 3 juoksua ja keräsi kärkilyönnit 5/5. Kunniamaininta myös Tapio Salolle, joka pelasi toisen jakson kopparin tontilla ja suoriutui urakastaan kiitettävästi.  

Jussi markus

Jussi Markus löi tänään uransa kolmannen kunnarin.

SoJy aloitti ottelun todella räväkästi sillä joukkue takoi yksittäisillä lyönneillä 4 juoksua omalla sisävuorollaan. PattU:n vastaus tuli kun Eino Järvelä jatkoi hyviä otteitaan kotiuttaen Paavo Pellon takuu varmalla välilyönnillä. Sotkamo jatkoi vahvaa lyöntipeliä, kun Toni Kohonen kotiutti Niko Korhosen ja Roope Korhonen Niilo Piiponniemen ja kotiyleisössä oli hiiren hiljaista, kun taululla olivat tylyt 1-6 lukemat. Järvelän tullessa jälleen lyömään toisen tasoittavalla alkoi kentällä tapahtua. Ensiksi komea kierteinen sivallus kakkospuolelle kopparin eteen ja tilanteeksi 2-6 Pellon tuomalla juoksulla. Seuraavaksi Järvelä löi viimeisellä lyönnillä pallon kylmänviileästi väliin ja seuraavasti ajolähdöstä Marko Nikula pommitti kolmospuolta ja Jussi Kemilä toi keltamustat kolmen juoksun päähän.  Seuraavasta ajolähdöstä Jussi Markus löi pallon Niilo Piiponniemestä läpi ja kiersi itse kunnarin ja keltamustat olivat tulleet takaisin taistelemaan jaksovoitosta kun tilanteesta 6-6 lähdettiin kolmannen aloittavalle. Jymy oli karannut harhaheiton turvin 6-7 johtoon, mutta Topi Kososen näpylyönti lähti hyvin ja Markus Tuikan syöksypalautuksen ollessa kotipesässä oli Timo Ehrola tuonut keltamustat tasoihin. Järvelä jatkoi tulikuumia otteitaan ja pallo vastustamattomasti kopparin eteen ja keltamustat johtivat ottelua ensimmäisen kerran Pellon tuodessa illan kolmannen juoksunsa. Neljännen aloittavalla SoJy punnersi itsensä tasoihin, kun R.Korhonen löi jo kauden 93 juoksunsa Piiponniemen tuodessa. Raivokkaasti kotiyleisön kannustaessa raikulipojat lähtivät hakemaan jaksovoittoa itselleen, mutta tällä kertaa jaksovoitto kariutui SoJy:n hyvään ulkopeliin ja ensimmäisestä jaksosta yksi piste pesäpalloliitolle.

Toisella jaksolla Rännärillä nähtiin kauden hienointa sisäpeliä: miehet liikkuivat pesiltä toiselle ja kotiutuksissa pallot tipahtelivat koppareiden eteen. Harmittavasti tätä peliä esitti kuitenkin vierasjoukkue. Joukkue takoi kahteen ensimmäiseen sisävuoroon 9 juoksua PattU:n 1 vastaan ja voitti toisen jakson suvereenisti lopulta 1-11.

Ottelun pöytäkirja

Kolme ottelua runkosarjaa jäljellä.

Runkosarjaa on jäljellä vielä kolme ottelua ja ensi viikon torstaina keltamustat kohtaavat Alajärven Ankkurit vieraskentällä ja sunnuntaina Kouvolan Pallonlyöjät saapuvat vierailulle Rännärille ja runkosarjan viimeinen ottelu pelataan tiistaina 9.8 Koskenkorvan Urheilijoiden vieraana.