Pattijoen Urheilijat ja Sotkamon Jymy iskivät toistamiseen yhteen kahden päivän sisään. Sotkamo onnistui ryöstämään täyden pistepotin Rännäriltä 0-2 (1-2,2-4) lukemin päättyneestä ottelusta. Kotijoukkueen parhaana palkittiin 7/8 kärkilyönnit ja vakuuttavaa ulkopeliä pelannut Paavo Pelto. Kotijoukkueen kakkospalkittu oli Jussi Markus, joka onnistui jokeripaidassa hienosti siirrellen miestä eteenpäin kentällä 86%:sti kärkilyönneillä 6/7.

Ottelun ensimmäinen juoksu nähtiin ensimmäisen vuoroparin lopettavalla SoJy:n toimesta, kun yhden palon ajolähdössä Roope Korhonen löi vastustamattomasti kopparin eteen ja SoJy siirtyi 0-1 johtoon. Toisessa vuoroparissa molemmilta joukkueilta nähtiin hienoja ulkopelisuorituksia ja kolmanteen vuoropariin lähdettiin Topi Kososen napsiessa R.Korhosen lyönnin kopiksi ja pallo kiersi ykköspesän kautta kolmospesälle, seurauksena kaksi paloa ja vuoronvaihto. Kolmannen aloittavalla PattU loi ajolähtötilanteen Eino Järvelälle sekä Harri Kolehmaiselle, mutta molemmilla lyöntivuoroilla SoJy:n ulkopeli toimi ja lisäjuoksuja ei nähty. SoJy onnistui lisäämään johtoaan, kun R.Korhonen löi ja SoJy:n ykköspalkittu Niko Korhonen toi. Neljännessä vuoroparissa PattU:n ulkopeli piti ja oli vuoro ryhtyä käynnistämään takaa-ajoa. Takaa-ajo lähti käyntiin, kun Harri Kolehmainen meni kentälle ja Jussi Markus täräytti takaa läpi ja Marko Nikulan täyttäessä ykköspesän ajolähtöä tuli purkamaan Tapio Salo. Salo täräyttikin keskipompulla lukemat 1-2:teen, mutta tämän lähemmäs keltamustat eivät päässeet ja jakso SoJy:lle lukemin 1-2.

Toisen jakson ensimmäinen juoksu nähtiin keltamustien toimesta, kun nuori Teemu Tähtilä täräytti pallon kakkosjatkeelle ja seurannutta ajolähtöä purkamaan asettui Timo Ehrola. Ehrola löikin pallon keskelle kenttään ja Salo vei keltamustat johtoon. PattU:n johto kestikin aivan kolmannen vuoroparin aloittavalle, jolloin Immo Rautiaisen lyöntivuorolla SoJy tuli tasoihin ja meni ohi ja, kun Topi Korhonen löi Rautiaisen kotia oli keltamustien yhden juoksun johtolukemat kääntynyt 1-3 lukemiin. R.Korhonen löi neljännessä vuoroparissa Piiponniemen kotipesään ja Kosonen kavensi lukemat 2-4:teen kotiuttaen Ehrolan, joten ottelu päättyi SoJy:n 0-2 (1-2,2-4) lukemiin.

Topi Kosonen kommentoi ottelua seuraavasti:

Pelattiin hyvää peliä tänään ja etenkin ulkopelissä ei tullut juurikaan virheitä ja vastushan oli tänään huippuluokkaa ja tiukkojen vaiheiden jälkeen onnistuivat kääntämään pelin voiton itselleen. Tänään pelattiin nyt näistä kolmesta kovasta ottelusta paras peli ja se antaa se antaa uskoa, että kehityskäyrä on ylöspäin. Hiukan kyllä harmittaa, kun toisella jaksolla päästiin viemään peliä, mutta ei saatu palkintoa sitten pisteiden muodossa, mutta katseet on jo suunnattu torstain Kankaanpään reissua, jossa on jaossa elintärkeitä pisteitä.

Pattijoen Urheilijoiden superpesismiehistön ottelut jatkuvat siis jo huomenna, kun joukkue matkustaa Kankaanpään Mailan vieraaksi ja seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina Oulun Lippoa vastaan, josta on odotettavissa kuuma paikallispeli.