Rännärin katsojat kunnioittivat Toni Kohosta seisaaltaan.

toni-kohonen
Ottelun alussa koko Rännärin reilut 1000 ihmistä nousivat seisomaan, kun Pattijoen Urheilijoiden Harri Tuomikoski onnitteli Toni Kohosta huikeasta 608 pelatun superpesisottelun saavutuksesta.

Sotkamo vei ensimmäisen jakson murskalukemin.

Miesten superpesisjoukkue aloitti Sotkamo-pelin mainosti, kun Topi Kosonen otti kärpäsen Niilo Piiponniemestä ykköspesällä. Ykköskärki pidettiin kurissa, mutta kakkoskärjen Markus Tuikka toi Janne Hyvösen lyömänä 0-1 johtojuoksun. Antti Korhonen tasoitti pelin lyömällä Paavo Pellon kotiin. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä vielä toisen vuroparin ajan, mutta sitten kolmannessa vuoroparissa Sotkamo polkaisi kaasua ja pyyhälsi karkumatkalle. Tilanne kolmannen vuoron jälkeen oli 1-7. Loppujakso oli kotijoukkueelta hengetöntä esitystä ja Sotkamo vei jakson 1-10 lukemin. Topi Kosonen harmitteli hyvän alun jälkeistä notkahdusta ja omien ulkopelivirheiden sumaa.

Topi Kosonen yritti sytyttää joukkuetta, mutta liian myöhään.
11062015
Toinen jakso eteni samoissa merkeissä, kuin ensimmäinen jakso aina toisen vuoroparin loppuun asti. Kolmannen vuoroparin lopussa taululla komeili 0-5 lukemat Sotkamolle.  Neljännen vuoroparin aloittavalla keltamustat rakensivat ajolähdön, jota purkamaan asettui Topi Kosonen. Toinen lyönti onnistui mainiosti ja lensi linjan yli. Näytti siltä, että koppari saa pallon haltuunsa, mutta pallo livahti maisemiin ja Topi kiersi komeasti tuuletellen kunnarin. Jatkotilanteet valitettavasti kuivuivat kasaan ja näin Sotkamo vei jakson 4-5 ja koko ottelun 0-2 (1-10,4-5)

Ottelun loputtua lajivalmentaja Jari Luoto ja Topi Kosonen manailivat helppoja virheitä ja hengetöntä esitystä. Erityisesti lukuisat kopinnostopalot kismittivät.

Katso video kunnarista ->

Ensi sunnuntaina tärkeät pelit jatkuvat, kun Seinäjoen Jymyjussit saapuvat Rännärille. Seinäjoki on ollut vaikea vastus viime aikoina keltamustille, joten asenteen on oltava kohdallaan pyhän pelissä!