Pattijoen Urheilijat ja Imatran Palloveikot kamppailivat paremmuudesta Raahen Seurakunnan isännöimässä ottelussa. PattU voitti ottelun lopulta jännittävien vaihdeiden jälkeen kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 2-1k (3-2,0-3,1-1,3-2) Keltamustien parhaana palkittiin 9/11 kärkilyönnit rohmunnut Paavo Pelto. 2-palkittu oli Jari Törmänen, joka löi 2 juoksua ja ratkaisevan pinnan kotiutuslyöntikilpailussa.

Jari Törmäsen lyönnit takasivat keltamustille voiton.

IPV aloitti ottelun sisävuorolla, mutta suurimmat hyökkäyshaaveet tyrehtyivät Miikka Matikan lyöntivuorolla tulleeseen kahteen paloon, mutta kuitenkin viimeisenä lyöjänä Lauri Rönkkö kierrätti Juhani Myyryläisen ykköspesältä kotipesään asti ja IPV siirtyi 0-1 johtoon.

Lisää harmaita hiuksia seurasi pelinjohdolle, kun Ville Liukku kotiutti Lauri Kaartokallion ja tuplasi IPV:n johdon.

Kolmannen lopettavalla keltamustat saivat viimein hanat auki. Ensiksi Markus Lehtiniemi löi kakkospuolelle ja palautusheitto ei tarrannut IPV lukkari Ville Liukun räpylään ja Teemu Juntunen toi kavennusjuoksun. Heti perään Eino Järvelä painosti kakkospuolta ja Paavo Pelto toi tasoitusjuoksun.

Ensimmäisen jakson ratkaisua haettiin neljännestä vuoroparista. Ensiksi keltamustat kestivät IPV:n rynnistyksen ja seuraavaksi tarjottiin mahdollisuutta ratkaista ensimmäinen jakso. Törmänen asteli purkamaan yhden palon ajolähtöä. Törrö täräyttikin pallon komeasti kopparin eteen ja Pelto toi 3-2 ensimmäisen jakson voittojuoksun.

Toisella jaksolla kaikki juoksut nähtiin ensimmäisen vuoroparin lopettavalla ja valitettavasti IPV:n toimesta. Lauri Rönkkö kotiutti ensiksi Kaartokallion ja perään Juhani Myyryläinen täräytti pallon kakkospuolelta läpi ja kiersi itse kunnarin, IPV siirtyi 0-3 johtoon. Nämä lukemat pitivät myös loppuun asti.

Supervuoroparissa IPV onnistui kerran asialla jälleen tuttu pari Rönkkö-Kaartokallio. Törmänen oli päättänyt, että tätä ottelua ei hävitä ja räväytti tasoitusjuoksun. Siirryttiin kotiutuslyöntikilpailuun,

Kahden ensimmäisen parin jälkeen IPV oli vielä nollilla, mutta sen jälkeen kahdella peräkkäisellä kotiutuksella imatralaiset karkasivat 0-2 johtoon. Uskon puutteesta keltamustia ei voi syyttää sillä niin vain sieltä punnerrettiin tasoihin ja yleisö sai jännitystä koko rahan edestä. Eino Järvelä ja Tapio Salo kävivät kokeilemassa kotiuttamista, mutta IPV kesti. Viimeisenä kotiuttamista tuli yrittämään tulikuuma Jari Törmänen. Törröhän tälläsikin pallon komeasti väliin Ville Majava käynnisti kotipesässä riemukkaat voitonjuhlat.