Pattijoen Urheilijoiden superpesismiehistö pelasi keskiviikkona viimeisen harjoitusottelunsa ennen sarja-avausta Ylivieskan Kuulan ykköspesis joukkuetta vastaan. Keltamustat voittivat ottelun kotiutuskilpailun jälkeen lukemin 2-1k (1-2,5-1,3-1)

Pelinjohtaja Jari Törmänen ei ottanut riskejä Topi Kososen selkäkrampin jälkeen, vaan miestä tuurasi lautasen äärellä onnistuneesti Jussi Kemilä. Ensimmäisellä jaksolla keltamustien sisäpeli oli nihkeää ja tilannemäärät jäivät pieniksi. Mutta toiselle jaksolle sisäpeliin löytyi rentoutta ja ja miestä alettiin saamaan kotia asti kommentoi Törmänen ottelun jälkeen.

Yksittäisistä pelaajista Törmänen halusi nostaa esille Jussi Kemilän, joka täytti ruutunsa lautasen äärellä onnistuneesti. Jussi kommentoi itse ottelun kulkua seuraavasti:

Varmaan vähän jännitti jätkiä, että mitä lukkaroinnista tulee ja se ehkä näkyi hieman ensimmäisellä jaksolla. Mutta sitten kun pukukopissa käytiin läpi ensimmäistä jaksoa, niin Sami Aholakin tuumasi, että on superissa nähty huonompiakin lukkareita ja koska hyvin se pallo lautasella pysyy, niin päätettiin, että toinen jakso voitetaan ja siinä onnistuttiinkin. Tyytyväinen olen kuitenkin omaan suorittamiseen siinä mielessä, että yhtään lukkaritreeniä ei ollut alla ja parit näpyt sain haettua etukentältä, mutta tolppasyöttöä pitää kuitenkin vielä harjoitella mikäli joutuu tulevaisuudessa tuuraushommiin.

Superpesis-kausi käynnistyy Pattijoen Urheilijoiden osalta sunnuntaina vieraspelillä Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Ensimmäisen kerran keltamustat nähdään tositoimissa Rännärillä 12.5 klo 18.00, kun Joensuun Maila ja Timo Kallio palaa Rännärille vierasjoukkueen paidassa.