Pattijoen Urheilijat – Seinäjoen JymyJussit 1-2s (3-6,4-1,0-1)


Ensimmäinen jakso

Ottelu käynnistyi PattU:n sisävuorolla ja kauaa ei mennytkään, kun keltamustien ensimmäinen yhden palon ajolähtötilanne pelattiin Eino Järvelälle. Järvelä tiputti näpin kakkosrajaan ja tuulennopea Paavo Pelto kiiti kotipesään ja keltamustat siirtyivät 1-0 johtoon.

Ensimmäisen lopettavalla kotijoukkueen ykköspalkittu Topi Kosonen sai riisuttua pelätyn lyöjätykki Jukka-Pekka Vainionpään aseista korkeilla tolppasyötöillään ja ensimmäisen vuoroparin jälkeen taululla komeili edelleen 1-0 lukemat.

Toisen aloittavalla Järvelä löi hyvän mallisen lyönnin kohti JymyJussien kakkoskoppari Tuomas Rauniota, mutta pallo otti hieman liikaa ilmaa allensa ja lyönti leijaili kopiksi.

Toisen lopettavalla JP-Vainionpää onnistui viimeisellä lyönnillä kotiutuksessaan, kun vastustamaton lyönti tippui Vesaluoman eteen ja poltto mahdollisuutta ei ollut ja JymyJussit tasoitti ottelun 1-1:een.

Kolmannen aloittavalla Järvelä järjesteli takatilanteen kotiutuspaikan Jari Törmäselle. Jarru kiitti ja löi pallon maita pitkin kolmospesän taakse, heittoa ei koskaan tullut ja Pelto toi 2-1 johtojuoksun.

Kolmannen lopettavalla nähtiin toisen jakson ratkaisu. JP-Vainionpää löi painuvan lyönnin aivan takarajan tuntumaan ajolähdöstä ja pallo pomppasi korkean mainosaidan yli aivan jalkapallokentälle asti ja tämän lyönnin jälkeen taululla lukemat vaihtuivat 2-6 lukemiin.

Neljännen lopettavalla Törmänen löi vielä illan toisensa ja kavensi ukemiksi 3-6, jotka jäivätkin ensimmäisen jakson loppulukemiksi.

Toinen jakso

Toinen jakso eteni juoksuttomana toisen lopettavalle asti, jolloin Tuukka Sarkkinen puhkaisi kolmossauman ja tällä lyönnillä Paavo Pelto toi illan kolmannen juoksunsa.

Kolmannen lopettavalla Ville Hotakainen kotiutti Ville Viidan ja JymyJussit tulivat tasoihin.

Tämän jälkeen juhli keltamustat Pattijoen Urheilijat. Topi Kosonen täräytti pallon kakkosjatkeelta läpi, kiersi kunnarin ja PattU siirtyi 4-1 johtoon ja tällä lyönnillä keltamustat varmistivat yhden sarjapisteen, sillä nämä lukemat jäivät toisen jakson loppulukemiksi ja ottelun ratkaisua siirryttiin hakemaan supervuoroparista.

Supervuoropari

JymyJussit aloitti sisältä, mutta sisävuoro ei kuitenkaan käynnistynyt odotetun lailla sillä Kosonen nappasi kärpäsen kakkospesältä ja taululle yhden palon. Lopulta etutilanteeseen lyömään tullut JP-Vainionpää rakenteli itselleen kotiutuspaikan ja löi Tero Tyynelän kotiin ja JymyJussit siirtyivät 0-1 johtoon.

PattU ei omalla sisävuorollaan pystynyt rakentamaa kotiutuspaikkaa ja JymyJussit kuittasivat ottelusta mukaansa 2 pistettä.