Raahessa, kuten muuallakin Suomessa, vallitsevan poikkeustilanteen myötä, Pattijoen Urheilijat haluaa antaa omille yhteistyökumppaneille nopean, ilmaisen ja akuutin mainospaikan PattU:n somekanavista tähän tilanteeseen. PattU:n someyhteisöön kuuluu tällä hetkellä yli 10 000 kannattajaa ympäri Suomen ja nyt somekanavamme laitetaan markkinoimaan ensin yhteistyökumppaneitamme ja sitä kautta lukuisia paikallisia yrityksiä.

Kampanja käynnistyy tänään ja jatkuu ensi alkuun maaliskuun loppuun saakka. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja meillä on mahdollisuus sekä pidentää kampanjan voimassaoloaikaa että laajentaa tätä koskettamaan muitakin yrityksiä. Pattijoen Urheilijoiden yhteistyökumppaneista monet toimivat palvelualoilla ja vallitsevan koronaviruspandemian myötä monen yrittäjän toimeentulo on uhattuna. Tämä voi tarkoittaa pahimmillaan yritysten konkursseja ja muita mahdollisia uhkakuvia yritysten tulevaisuuteen.

Pääset parhaiten mukaan tähän Pattijoen Urheilijoiden tekemään tempaukseen olemalla sähköpostitse yhteydessä Pattijoen Urheilijoiden mediavastaavaan Kari Kanasaareen (kari.kanasaari@gmail.com). Voit lähestyä Karia valmiilla mainosmateriaalilla tai tuoda esiin oman yrityksesi akuutin haasteen, missä tarvitset meidän muiden raahelaisten apua. Avun ei tarvitse olla pelkästään kaupallinen ja se voi käsittää esimerkiksi työllistämistarpeita tai muuta vastaavaa. Elämme muutosten aikoja, ja tässä muutoksessa meitä kaikkia tarvitaan!

Toimenpiteessä on seurattu salibandyseura EräViikingit esimerkkiä ja heidän toteuttamaa #TuePaikallista-kampanjaa. Pattijoen Urheilijat kannustaa muitakin Superpesis-seuroja ja muita yhteisöjä hyödyntämään ja jatkojalostamaan tätä kampanjaa. Voit laittaa meille myös ehdotuksia uusista ja paikallisista ideoista somekanaviemme välityksellä. Tulet löytämään tulevat kampanjat ja muut Pattijoen Urheilijoiden tempaukset täältä – nähdään somekanavissamme!

Pst. Haluamme kampanjalla kannustaa kaikkia raahelaisia ja suomalaisia auttamaan tässä tukalassa tilanteessa paikallisia yrityksiä. Auttaminen voi olla pientäkin, mutta tällä hetkellä sillä on suuri vaikutus. On kaikkien yhteinen etu, että tilanne Suomessa normalisoituu, mutta sitä ennen haluamme osaltamme auttaa näiden vaikeiden aikojen yli. Pidetään toisistamme ja läheisistämme hyvää huolta. Yhteistyökumppanit olkaa alkuun meihin yhteydessä niin laitetaan hyvä kiertämään.