PattU pelaa ennen kauden alkua kolme harjoitusottelua. Kauteen valmistavat harjoitusottelut PattU avaa 23.4 klo 14.00 Alajärven Ankkureiden vieraana. Päivämäärä 27.4 kannattaa laittaa muistiin, sillä silloin pelataan kauden ensimmäinen paikalliskamppailu Lippoa vastaan Oulussa Raksilan stadionilla, ottelu alkaa klo 18.00. Ensimmäisen kerran keltamustan miehistön voi nähdä tositoimissa Rännärillä 4.5 klo 18.00, kun vastaan asettuu ykköspesisjoukkue Ylivieskan Kuula.

Viime vuonna pelattiin tähän aikaan kylmissä olosuhteissa, joko tänä vuonna aurinko lämmittäisi.

Viime vuonna pelattiin tähän aikaan kylmissä olosuhteissa, joko tänä vuonna aurinko lämmittäisi.

Nettitoimitus esitti pari kysymystä fysiikkavalmentaja Sami Aholalle sekä pelinjohtaja Jari Törmäselle:

Sami Ahola, mitä tarkoittaa kauteen valmistava jakso?

-Pääpaino siirtyy enemmän lajitreeneihin ja fysiikkaharjoittelun luonne tulee muuttumaan enemmän kevyempään suuntaan ja punttitreeneissä otetaan painoa pois ja käynnistyy nopeus/ketteryysjakso, jossa keskitytään nopeuden parantamiseen. Sitten harjoituspelit kuuluvat myös oleellisesti kauteen valmistavaan jaksoon, koska on tärkeää saada pelituntuma ja myös henkinen puoli pitää saada optimoitua kuntoon ennen kauden alkua.

Missä kunnossa joukkue on fyysisesti?

-Joukkue on hyvässä kunnossa fyysisesti, viime viikon testeissä osa teki omia ennätysaikojaan mutta myös parannettavaakin löytyi osalla. Lyhyemmän matkan testissä aikojen ei olisi vielä pitänytkään olla tapissa, sillä kovan rasituksen vuoksi siinä pitäisi olla parhaimmillaan vasta juhannuksen tienoilla.

Jari Törmänen, ajatuksesi harjoitusotteluista?

-Meillä on kolme ottelua, joiden aikana peli pitää olla jo hyvässä kunnossa. Tuleva kokoonpano on alkanut jo muotoutua siihen mikä se tulee kesällä olemaan, mutta harjoitusotteluissa on kuitenkin vielä mahdollisuus näyttöpaikkoihin. Hyvin kun pelaa, niin on mahdollisuus vielä lunastaa paikka avauskokoonpanosta, kun kausi käynnistyy vierasreissulla 8.5 Kouvolaan jossa kohdataan Kouvolan Pallonlyöjät.

Terveiset kannattajille?

-Ei muuta kuin sankoin joukoin kesällä katsomoon ja nauttimaan jännittävästä, arvaamattomasta ja viihdyttävästä superpesisnäytelmästä!

Supermiesten otteluohjelma ja Rännärin kaikki ottelut löytyy tästä