harri-tuomikoski1

Pelinjohtaja-manageri: Harri Tuomikoski

Harri Tuomikoski luopuu seuran puheenjohtajuudesta ja hän siirtyy Superpesisjoukkueen pelinjohtaja-manageriksi. Pelinjohtajan paikka vapautui kun edelliset neljä vuotta viuhkan varressa ollut Jari Törmänen teki paluun pelikentille ja samalla hän kantaa vastuun tulevalla kaudella joukkueen fysiikkaharjoittelusta.

”Kun johtokunnan kanssa asiaa käytiin läpi, niin niistä pöydällä olevista vaihtoehdoista Harri oli johtokunnan ykkösvalinta tähän tehtävään. Siviiliasioiden järjesteleminen vei aikaa ja siksi myöntävää vastausta jouduttiin odottelemaan hieman. Seuran kannalta päästiin kuitenkin optimaaliseen lopputulokseen. Harrilla on etuna pitkä kokemus lajin parista ja hän on toiminut pesiksen parissa monissa eri tehtävissä ja omaa laajan tieto/taitotason. Lisäksi Harrin valintaa puolsi se, että hän tuntee seuran, pelaajat, taustat ja toimintaympäristön. Sanottakoon vielä väärinkäsitysten ennaltaehkäisemiseksi, että Harrin puheenjohtajuudella ei ollut valinnan kanssa mitään tekemistä.” kommentoi seuran varapuheenjohtaja Juha Airio Harrin valintaa.

Uunituore pelinjohtaja-manageri kertoo, että ensi kaudella joukkueen tavoitteena on menestyä kilpailullisesti paremmin kuin viime kaudella ja marssittaa sarja-avaukseen entistäkin urheilullisempi joukkue. Joukkueen harjoittelua tullaan hieman muuttamaan ja viemään yksilöllisempään suuntaan. Talviharjoittelussa yksilöiden vastuunkantaminen on tärkeässä roolissa ja siitä lähdetään, että joukkue menestyy paremmin kuin viime kaudella, sillä tällä iällä ei enää viitsi lähteä leikkimään tuonne, kommentoi Harri Tuomikoski.

Aivan outo paikka pelinjohtajan tehtävät eivät Harrille ole sillä vuosia pelinjohtajana on takana 6 kautta. Kokemusta on kertynyt C-junioreista – A-junioreihin sekä Tyttöjen Superpesiksestä ja Naisten ykköspesis ja suomensarja joukkueiden pelinjohtajan tehtävistä.