jari-tormanen

Jari Törmänen nähtiin pelivarusteet päällä myös menneen kauden viimeisessä ottelussa.

Jari Törmänen ja Pattijoen Urheilijat ovat kirjoittaneet kauden 2017 kattavan sopimuksen. Törmänen tulee vastaamaan pelaamisen ohella joukkueen lajivalmennuksesta sekä fyysisestä valmennuksesta. Myös nuori ja lupaava Teemu Tähtilä jatkaa superpesismiehistössä vuoden mittaisella sopimuksella. Huollon toimivuus on taattu, sillä Timo Suonvieri toimii joukkueen huoltojoukoissa myös ensikaudella.

Jari Törmänen, 34, on toiminut superpesismiehistön pelinjohtajana viimeiset neljä kautta ja pelituntumaa ”Törrö” on ylläpitänyt harjoittelemalla joukkueen mukana koko tämän ajan ja pelaamalla satunnaisia pelejä suomensarjassa. Hänet nähtiin myös pelivarusteet päällä menneen kauden viimeisessä ja ratkaisevassa superpesiskarsintaottelussa, jossa hän toi yhden juoksun.

Kaudella 2002 alkaneella pelaajaurallaan Törmänen on pukenut keltamustan peliasun 260 runkosarjaottelussa ja 101 pudotuspeliottelussa päällensä. Näissä otteluissa mies on lyönyt yhteensä 7 kunnaria ja 208 tavallista. Tuotuja juoksuja tililtä löytyy 66 kappaletta. Kärkilyöntipisteitä hän on summannut 695 (66-133-281-215.)

Tulevalla kaudella Törmäsen rooli on pelaaja-valmentaja ja hän vastaa pelaamisen ohella joukkueen joukkueen lajivalmennuksesta sekä fyysisestä valmennuksesta.

 

tahtila

Teemu Tähtilä lyöntivuorossa JymyJusseja vastaan käydyssä ottelussa.

Teemu Tähtilä, 18, kirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Hän on seuran oma kasvatti ja teki superpesisdebyyttinsä kaudella 2015 vain 16-vuotiaana. Toistaiseksi ainoan tuodun juoksunsa hän toi jo uran toisessa ottelussa Kiteen Palloa vastaan.

Debyyttikaudella superpesisotteluita kertyi tilille 4 kappaletta ja menneellä kaudella hän kirjautti 9 ottelussa 2 lyötyä juoksua. Tähtilä pelasi myös menneellä kaudella B-junioreiden SM-sarjaa, jossa hän vaihtajana pelatessaan siirsi etenijöitä eteenpäin huimalla 75,53% onnistumisprosentilla.

Yhteensä otteluita menneellä kaudella nuorelle miehelle kertyi yhteensä 40 kappaletta sillä B-poikajoukkue pelasi lähes samalla joukkueella myös miesten suomensarjaa. Näissä otteluissa Tähtilä löi 2+32=34 juoksua, toi 24 ja keräsi kärkilyöntipisteitä 146 (16-47-49-34)

Joukkueen huolto-osasto on myös kunnossa ensikaudella, kun Timo Suonvieri jatkaa huoltajana superpesismiehistössä myös ensi kaudella. Suonvieri on jo tuttu näky Rännärillä sillä alkava kausi on miehen kolmas.

Seuran puheenjohtaja Harri Tuomikoski kommentoi sopimuksia seuraavasti:

”Jari tulee toimimaan superpesismiehistön pelaaja-valmentajana. Neljä kautta pelinjohtajana tuo erilaisen näkemyksen harjoiteluun, pelaamiseen ja valmentamiseen. Hän tulee toimimaan harjoittelun kuormituksen indikaattorina joukkueessa.”

”Teemun kanssa olisimme halunneet tehdä mielellään pitemmänkin sopimuksen mutta hän koki tässä elämäntilanteessa niin, että vuoden sopimus on hyvä ratkaisu tässä vaiheessa.”

”Timon sopimuksen myötä huolto on kunnossa ja kahden edellisen kauden luottomies jatkaa myös ensi kaudella joukkueen huoltajana.”