26 ottelua Superpesiksen runkosarjaa on takana ja PattU:n osalta edessä on vielä 6 alemman jatkosarjan kamppailua. Aikaisemmin kerätyt pisteet jäävät voimaan ja alemman jatkosarjan voittajalle on tarjolla viimeinen pudotuspelipaikka. 9.-11. sijoittuneiden joukkueiden osalta kausi päättyy tähän. 12. sijoittunut joukkue saa kotiedun superpesiskarsintaan Ykköspesiksen 3. sijoittunutta vastaan. 13. sijoittunut joukkue kohtaa superpesiskarsinnassa Ykköspesiksen 2. sijoittuneen joukkueen, jolla on kotietu. Ottelut pelataan paras viidestä -järjestelmällä.

PattU on tällä hetkellä pudotuspelipaikkaa pitävää Hyvinkään Tahkoa perässä neljä pistettä ja edessä onkin jännittäviä kamppailuja, sillä piste-erot ovat pieniä ja keskinäisissä kamppailuissa on panosta todenteolla tämän vuoden uudistuneessa sarjajärjestelmässä.

Alemman jatkosarjan ohjelma:

Su 30.7. Kempeleen Kiri – Pattijoen Urheilijat 17.00
Pe 4.8. Pattijoen Urheilijat – Alajärven Ankkurit 18.00
Ti 8.8. Oulun Lippo Pesis – Pattijoen Urheilijat, Raahe 18.00
Pe 11.8. Pattijoen Urheilijat – Kankaanpään Maila 18.00
Su 13.8. Hyvinkään Tahko – Pattijoen Urheilijat, Raahe 17.00
To 17.8. Pattijoen Urheilijat – Imatran Pallo-Veikot 17.30

Jatkosarjan otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan tästä linkistä

Jatkosarja käyntiin Kempeleessä

PattU:n osalta jatkosarja käynnistyy todellisella herkkupalalla, sillä joukkue matkustaa Kempeleen Kirin vieraaksi klo 17.00 alkavaan otteluun.

KeKi on kohdannut viimeisimmässä kolmessa ottelussaan Alajärven Ankkurit, joka kaatui vieraskentällä niukasti 0-1 (1-2,3-3) lukemin. Tiistaina kierroksella KeKi ja PattU kohtasivat Sarkkirannassa, jossa keltamustat onnistuivat kääntämään ottelun supervuoroparin jälkeen itselleen heikomman toisen jakson jälkeen lukemin 1-2s (1-5, 10-1,1-3.) Viimeisimmässä ottelussaan torstaina KeKi romahti Hyvinkään Tahkoa vastaan ensimmäisellä jaksolla, jonka se hävisi 13-0 ja ottelun voitti Tahko lopulta lukemin 1-0 (13-0,1-1.)

KeKi on kärsinyt kauden mittaan loukkaantumista ja keskinäisessä kamppailuissa Heikki Savikoski joutui jättämään ottelun sivuun ja mies huilasi Tahko ottelun kokonaan. Mikä on vuoden 2015 lyöjäkuninkaan Ossi Meriläisen lyöntikunto? Viime otteluissa kotiutusvastuuta on kantanut raahelaisillekkin tuttu Jarmo Viittanen.

PattU pelasi viime ottelussaan kauden parhaan kotiottelunsa ja rallatteli kolmannen kolmeen pisteen voiton MiiluAreenalla vieraillesta Kankaanpään Mailasta lukemin 2-0 (7-3, 4-3.) Jussi Kemilän liityttyä joukkueeseen on joukkue saanut uskoa tekemiseensä ja pelinjohtaja Juha Karjaluoto on kertonut joukkueen tavoitteeksi pudotuspelipaikan ja siihen kaikki mahdollisuudet myös olevat. 

Viime ottelussa Kempeleeseen oli matkannutkin mukavasti raahelaisia katsojia, joten eiköhän täytetä myös tänään stadion ja pidetä ääntä keltamustien puolesta! Ottelu on nähtävissä myös Ruutu+ urheilupalvelussa fanikamera lähetyksenä.