Try-out sopimuksella Superpesismiehistön mukana treenannut Jere Achrén on vakuuttanut valmennus- ja seurajohdon ja kirjoittanut vuoden mittaisen sopimuksen PattU:n kanssa.

kuva: Ylivieskan Kuula / AP-Ojala.

Hieno homma! Jere paransi koko ajan ja ehkä pelaamattomuus hieman näkyi, mutta hienosti mies teki töitä sopimuksen eteen harjoituksissa ja osoitti olevansa sopimuksen arvoinen, kommentoi pelinjohtaja Juha Karjaluoto syntynyttä sopimusta.

Räpylää oikeassa kädessä pitelevän Jeren vahvuudet ovat heittokäsi ja hyvä pelinluku, jatkaa Karjaluoto.

Achrén on Ruukissa syntynyt Pattijoen Urheilijoiden oma kasvatti, joka on pukenut PattU-paidan päälleen ensimmäisen kerran kaudella 1997. Kaudet 2005-2008 mies pelasi PattU:ssa poikien superpesistä ja näiltä ajoilta palkintokaapista löytyy myös hopeinen mitali. Juniorivuosien jälkeen Jere pelasi kaudet 2009-2011 PattU-paidassa miesten suomensarjaa kärkkyen pelipaikkaa Superpesiksestä, mutta silloin keltamustien kivikovassa joukkueessa etukenttää vartioi Joonas Eirola ja Marko Rasinkangas ja tie Superpesikseen ei auennut.

Viime kauden Achrén oli poissa pesiskentiltä, mutta tätä ennen hän edusti viisi kautta Ylivieskan Kuulaa, jossa hän pelasi kolmen kauden ajan ykköspesistä sekä kaksi kautta suomensarjaa.
Jeren urheilullisesta lahjakkuudesta kertoo myös se, että hän on pelannut salibandya suomen toiseksi korkeimmalla tasolla Merikoski SBT:n riveissä yhden kauden verran. Tällöin 16 otteluun syntyi tehot 5+14=19.