Harri Kolehmainen ja Pattijoen Urheilijat kirjoittivat kahden vuoden jatkosopimuksen näyttävästi osana Harrin juhlaottelua, jossa hänet palkittiin 100 ottelusta superpesiksessä ja PattU-paidassa.

Harri Kolehmainen 24, on seuran oma kasvatti, joka on ottanut isoja harppauksia eteenpäin pelaajana viimeisen kahden kauden aikana kovalla ja määrätietoisella harjoittelulla. Ulkopelissä Harri nähdään etukentällä ja sisäpelissä hän pelaa etenijän roolissa. Pelaamissaan superpesiksenotteluissa Harri on lyönyt 0+11 ja tuonut 28 juoksua. Kärkilyöntejä tilille on tässä vaiheessa kertynyt 129.

Nettitoimitus tavoitti viime aikoina kovaa vauhtia jo ensikauden joukkuetta rakentaneen Harri Tuomikosken ja kyseli kommentteja syntyneestä sopimuksesta: ”Syntynyt sopimus on hieno asia seuran kannalta. Harri on keltamusta-kasvatti ja tärkeä lenkki osana tulevan kauden joukkueita. ”

Taustaa:

Harri sai täyteen 100 ottelua ennen juhannusta pelatussa vierasottelussa Joensuun Mailaa vastaan. PattU järjesti Facebookissa kyselyn, että tykkää mikäli haluat nähdä Harrin vielä vähintään sadassa ottelussa PattU-paidassa. Se keräsi runsaasti tykkäyksiä, joten päätimme markkinoida ottelua Harrin juhlaotteluna ja päätettiin julkistaa sopimus hieman normaalista poikkeavalla tavalla, kommentoi seuran mediavastaava Niko Pirkola.