Markus Lehtiniemi liittyi aikaisemmin talvella keltamustien harjoitusrinkiin vuoden mittaisella sopimuksella, joka sisälsi try-out pykälän. Kahden harjoitusottelun jälkeen vasemmalta sivaltava ja lempinimeä Metsuri totteleva vakuutti seurajohdon ja miehen sopimus astui virallisesti voimaan eilen. Lue miehen tuoreet mietteet syntyneestä sopimuksesta.

NT: Moi Markus ja onnittelut syntyneestä sopimuksesta! Olet nyt harjoitellut talven joukkueen mukana, miten olet päässyt joukkueeseen sisään ja minkälainen joukkue ensi vuonna Rännärillä nähdään?

ML: Kiitos kiitos, hyvin on otettu vastaan joukkueen toimesta, joukkue onkin täynnä hyviä tyyppejä ja kaikkien kanssa tulee juttuun. Joukkueessa on sopiva sekoitus kokenutta, nuorta ja keski-ikäistä peluria ja oon luottavainen joukkueen menestyksen suhteen. Innolla odotan tulevaa kesää ja tulevia seikkailuja.

NT: Kerrohan hieman taustaa siitä kuinka päädyit keltamustiin?

ML: Viime kaudella pelasin Ylivieskassa ykköstä ja olin myös siellä töissä ja työnantaja / ”manageri” Sami Haapakoski oli soitellut Törmäsen kanssa ja oli saanut vihiä, että täällä saattaisi olla tarvetta ja kauaa ei mennytkään kun pelinjohtaja-manageri Tuomikoski otti yhteyttä ja tässä sitä nyt ollaan!

NT: Hyvien suoritustesi jälkeen kuuluu monesti huuto, että ”Hyvä Metsuri!” Mistä tämä lempinimi juontaa juurensa?

ML: Viime vuonna kun tulin Ylivieskaan, niin olin metsähommissa ja sitten asia tuli Törmäsen kanssa puheeksi syksyllä ja Törrö alkoi sitä viljelemään ja siitä se on sitten jäänyt ja tarttunut myös muihin. Voi olla, että osa ei edes tiedä vielä oikeaa nimeäkään.

NT: Ketä pelaajaa muistutat pelikentällä ja miksi?

ML: Litmasen Henrin kanssa meillä on ainakin sisäpelissä varsin samantyyliset lyönnit.

NT: Joko olet joutunut tulokas-kasteen suorittamaan?

ML: Kahdessa ensimmäisessä sauna-illassa on joutunut jo pientä tehtävää suorittamaan mutta sitä big-showta vielä odotellessa. Jännällä ja hieman pelollakin odotan, että mitä huvitoimikunta on Tapio Salon johdolla keksinyt. Kuulun kyllä tosin itsekkin siihen, mutta tässä asiassa määräysvaltaa ei taida olla.

NT: Kuka kertoo pukukopin parhaat jutut?

ML: No kyllähän se Pellon Paavo on, sieltä tulee välillä niin levotonta juttua, että huhuh!

NT: Miten kulutat vapaa-aikaasi ja mikä on suosikkijoukkueesi?

ML: No urheiluahan sitä tulee seurattua, jossa olen aika kaikkiruokainen. Mutta Sporttia tulee jonkinverran enemmän seurattua kun se on lähin joukkue kotiseudulta.

NT: Miten hommat tästä jatkuvat?

ML: Ilmastointikanavia puhdistellaan vielä huhtikuun loppuun asti ja sen jälkeen pakataan muuttokuorma ja suunnataan Raaheen.

NT: Joko huvitoimikunta on perehdyttänyt sinut kaupungin kulttuuritarjontaan?

ML: Haha, no tuota, pieni pintaraapaisu on saatu mutta eikönen ne pojat anna perehdytyksen sitten kun harjoitukset ja pelit antavatt myöten.

 

Seuraavan kerran Metsuri ja keltamustat nähdään tositoimissa ensi viikon sunnuntaina 5.3. klo 12.00, kun Halli-SM ottelut alkavat Ouluhallilla Oulun Lippoa vastaan. Tervetuloa kaikki kannustamaan keltamustat voittoon!