Ykköspesiksen välierät saatiin päätökseen eilen sunnuntaina, kun Manse PP nappasi kolmannen voittonsa Puijon Pesiksestä vieraskentällä supervuoroparin jälkeen ja voitti sarjan lopulta 3-1, toisessa välieräparissa Siilinjärven Pesis voitti Ylivieskan Kuulan puhtaasti 3-0. Koska SiiPe sijoittui runkosarjassa toiseksi saa se vastaansa KeKin ja PattU taas kolmanneksi sijoittuneen Manse PP:n.

Superpesiskarsinnat pelataan paras viidestä -järjestelmällä ja keltamustilla on ottelusarjassa kotietu. Ottelusarjan voittaja pelaa kaudella 2017 Superpesiksessä ja häviäjä Ykköspesiksessä. Ensimmäinen ottelu pelataan Rännärillä lauantaina 27.8. klo 16.00

Pelinjohtaja Jari Törmänen, minkälainen porukka sieltä lauantaina astelee vastaan?

-Hyvä porukka tulee vastaan ja ovat päästänyt vähiten juoksuja ykköspesiksesssä. Muutamia vaarallisia lyöjiä löytyy ja heidän läpilyönnit pitää estää mikäli halutaan pärjätä. Kärki muodostuu seuraavasti: Eetu Karhulahti-Jukka Tuomisto-Mika Ilkko-Joni Aalto, sitten Karhulahden eteen ottavat joka kerta etenijäjokeri Riku Karppisen.

Millä eväillä Manse PP kaatuu?

-Oma peruspelaaminen pitää olla hyvällä tasolla ja läpilyöntejä ei saa antaa, sillä niillä ratkotaan tälläisessä sarjassa otteluita. Paljon on tullut videoita vastustajasta katsottua ja aika selvä kuva on jo vastustajasta ja siitä kuinka lähdemme pelaamaan.

Mitä joukkueelle kuuluu tällä hetkellä?

-Hyvää kuuluu terveystilanne on hyvä ja ollaan saatu reenattua laadukkaasti. Viime viikolla mentiin fysiikkapainotteisesti ja tällä viikolla pääpaino on lajiharjoittelussa. Ollaan painotettu tällä viikolla, että kaikki hommat pitää tehdä viimeisen päälle ettei jää ainakaan siitä kiinni ja siitä lähetään, että kaikki on valmista kun peli vihelletään käyntiin lauantaina klo 16.00!

Superpesiskarsinnan otteluohjelma:

La 27.8. 16:00 PattU – Manse PP
Su 28.8. 17:00 Manse PP – PattU
Ke 31.8  17:00 PattU – Manse PP
La 3.9    16:00 Manse PP – PattU (tarvittaessa)
Su 4.9    16:00 PattU – Manse PP (tarvittaessa)

Liput: Aikuiset 10€, Eläkeläiset/Opiskelijat/Työttömät 5€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.
Huomioithan, että kausikortti ei käy jatko-otteluissa.

 

tamperfesti