Pattijoen Urheilijat ja Marko Nikula ovat kirjoittaneet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää option myös ensi kaudesta. Marko on entuudestaan tuttu mies superpesismiehistöstä ja viime kaudella mies nähtiinkin kelta-mustassa miehistössä kaikissa 30:ssä runkosarja- sekä 4:ssä pudotuspeliottelussa.

xxxx

Seuran puheenjohtaja Harri Tuomikoski ja Marko Nikula löivät kättä päälle syntyneen pelaajasopimuksen vuoksi

Seuran puheenjohtaja Harri Tuomikoski kommentoi pitkäksi venyneitä sopimusneuvotteluja seuraavasti:

”Pidimme alku viikosta palaveria seurajohdon, pelinjohdon sekä valmentajien kanssa ja tulimme siihen lopputulokseen, että tässä vaiheessa pitää reagoida sillä joukkueen peliesitykset ovat olleet alkukaudesta odotettua heikompia. Yhteinen näkemyksemme oli, että kapea pelaajarinki kaipasi täydennystä. Käytettävistä vaihtoehdoista päädyimme neuvottelemaan Markon kanssa, joka on seuran oma kasvatti ja pitkänlinjan pelaaja sekä varustettuna isolla kelta-mustalla sydämellä.”

Pelinjohtaja Jari Törmänen kommentoi syntynyttä sopimusta seuraavasti: ”Olen iloinen syntyneestä sopimuksesta. Miika Saaren loukkaantuminen on sekoittanut ulkopelijärjestystä ja jokeriosastolta on jouduttu siirtämään lyöntivoimaa ulkopeliin ja sitä myöten Markon sopimus antaa enemmän variaatioita peluuttamiseen. Marko tulee olemaan iso apu joukkueelle ja tuomaan myös sisäpeliin rauhallisuutta ja tasaisuutta.

Pelinjohtaja Jari Törmäsen asema on vakaa.

”Samalla haluan tiedottaa seuran puolesta, että pelinjohtaja Jari Törmäsen asema on vakaa ja hän nauttii seurajohdon täyttä luottamusta. Yksittäisten pelaajien pitää ottaa vastuuta omasta tekemisestään ja joukkueen pelin kehittämisestä. Uskon, että näillä ratkaisuilla joukkueen peliesitykset tulevat paranemaan jo lähitulevaisuudessa.” kommentoi Harri Tuomikoski 

Pattijoen Urheilijoiden ottelut jatkuvat tiistaina 31.5 klo 18.00 vierasottelulla Kempeleen Kiriä vastaan.