Pattijoen Urheilijat ja Marko Nikula istahtivat tiistai-iltana neuvottelupöytään ja neuvotteluiden lopputuloksena syntyi ensi kauden kattava jatkosopimus. Markon aikaisemmassa pelaajasopimuksessa oli optio kaudesta 2016. Se päätettiin käyttää jo varhaisessa vaiheessa seuraavan vuoden osalta.

Marko Nikula

Marko Nikulan otteista saadaan nauttia myös ensikaudella.

Seuran puheenjohtaja Harri Tuomikoski oli iloinen syntyneestä sopimuksesta ja kertoi, että: ”tänä vuonna haluttiin lähteä mahdollisimman hyvissä ajoin kasaamaan joukkuetta ja Marko on yksi tärkeä palanen siinä palapelissä.”

Marko Nikula 24, on Pattijoen Urheilijoiden oma kasvatti ja hänen superpesisuransa alkoi keltamustissa 17-vuotiaana 12.5.2010 kotiottelussa Hyvinkään Tahkoa vastaan Marko on pelannut keltamustissa 72 ottelua, joissa on syntynyt 1+25 tehot. Kärkilyöntejä tilille on kertynyt 111 (17-20-48-26) tuotuja juoksuja tililtä löytyy 5 kappaletta.

Kausi 2015 oli Markon läpimurtokausi, ulkopelissä hänet istutettiin 2-vahdin paikalle ja hänellä olikin isot saappaat täytettävänä, sillä olihan Pertti Mäkelä aikaisemmin tilkinnyt Rännärin kakkospuolta 19 kauden ajan. Marko pelasi kauden kaikki 30 ottelua ja löi niissä 12 juoksua ja toi 2. Kärkilyöntejä hän keräsi yhteensä 62 kappaletta. Tällä kaudella mies tuli auttamaan kasvattajaseuraansa kesken kauden ja tähän asti pelaamissaan kahdeksassa ottelussa on kertynyt tehot 0+4 ja 2 tuotua juoksua.

Markon voi nähdä jälleen tositoimissa huomenna 30.6. klo 18.00 Rännärin pesäpallostadionilla, kun Jyväskylän Kiri saapuu vierailulle.

Pattijoen Urheilijat tiedottaa huomenna myös seuraavasta jatkosopimuksesta.