Pattijoen Urheilijat on ja Markus Lehtiniemi ovat kirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka sisältää tryout-pykälän. Lehtiniemi on 23-vuotias Vähäkyrön Viestin kasvatti, joka pelasi viime kaudella ensimmäisen täyden kautensa Ykköspesiksessä Ylivieskan Kuulan riveissä. Häneltä löytyy myös superpesis kokemusta 7 ottelun verran kaudelta 2015 Koskenkorvan Urheilijoiden riveistä.

NT: Moi, Markus ja Tervetuloa Pattijoen Urheilijoiden keltamustiin kerrohan minkälainen mies Rännärille saapuu?

ML: Terve ja kiitos. No tuota.. Isokyröstä Pohjanmaalta olen lähtöisin ja ikää tosiaan on se 23-vuotta. Lähdin neljän kasvattajaseurassa vietetyn vuoden jälkeen hakemaan haasteita ja kehittymistä pelaajana ja tosiaan ykköspesiksessä ensimmäinen täysi kausi oli viime kaudella.

NT: Kuinkas ykköspesiskausi sujui viime kaudella?

ML: Ihan hyvin sujui ensimmäiseksi kaudeksi mutta tuntui, että vielä jäi vähän varastoonkin ja parannettavaakin jäi mutta päällimmäisenä ihan hyvät fiilikset jäi! Tuntui siltä, että ei ihan saanut kaikkea potentiaalia irtimitattua ja koin, että saattaisi rahkeet riittää ylemmäskin ja seuraavaa kehitysaskelta lähdetäänkin nyt hakemaan PattU:n keltamustista.

NT: Minkälainen pelaaja olet ja mitä tuot Pattijoen Urheilijoille?

ML: Vasemmanpuolen lyöjänä uskoisin, että tuon monipuolisuutta sisäpeliin ja vaihtajan roolissa pelasin viime kaudella numerolla 3. 1-2 tilanne on se mistä pidän eniten, mutta kovalyöntisenä pohojalaasena myös tarpeen vaatiessa kotiuttaminen onnistuu.

NT: Mitkä ovat kauden tavoitteet?

ML: Henkilökohtaiset tavoitteen on nousta superinvaatimalle tasolle kovalla harjoittelulla ja pesis onkin nyt juuri se juttu mihin panostan 110-lasissa. Oma ja uskoisin myös, että seuran tahto on se, että nousisin pelaavaan yhdeksikköön ja ulkopelipaikka löytyisi linjasta. Mutta aika näyttää mihin kova työnteko johtaa!

NT: Kiitos Markus haastattelusta ja tervetuloa PattU:n keltamustiin!

Pelaajakortti pesiksenmaailman.fi sivustolla

Superpesis miehistön sopimustilanne on 28.9 seuraava:

Jan Hankala 2017
Eino Järvelä 2017
Harri Kolehmainen 2018
Topi Kosonen 2017
Markus Lehtiniemi 2017
Ville Majava 2017
Marko Nikula 2017
Paavo Pelto 2017
Tapio Salo 2018
Tuukka Sarkkinen 2017
Antti Väänänen 2017