Raahen Kaupunki ja Pattijoen Urheilijat syventävät yhteistyötään juuri tehdyllä markkinointisopimuksella. Kaupunginjohtaja Ari Nurkkalan mukaan Pattijoen Urheilijat tulevat olemaan myös jatkossa vielä suuremmassa roolissa liittyen mm. kaupunkimarkkinointiin. Seuran kanssa on sovittu, että joukkueet markkinoivat Raahea eri yhteyksissä esim. messuilla ja ottelumatkoilla.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jarmo Myllymäki, kaupunginjohtaja Ari Nurkkala ja seuran puheenjohtaja Juha Airio.

Seuran kautta saamamme laaja näkyvyys ja PR-arvo on kaupungin kannalta tärkeä elementti syntyneessä sopimuksessa, kertoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jarmo Myllymäki.

Toivomme, että tämä monivuotinen yhteistyösopimus auttaa seuraa kehittymään ja menestymään myös jatkossa, Myllymäki jatkaa.

Seuran puheenjohtaja Juha Airio on todella tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen, joka auttaa koko seuraa suunnittelemaan tulevaisuutta pitkäjänteisemmin ja antaa myös taloudellista selkänojaa tuleville vuosille.

 

Toivottavasti kaupungin ja PattU:n pitkäaikainen sopimus rohkaisee myös muita kumppaneita solmimaan pitempiä yhteistyösopimuksia, pohtivat Nurkkala ja Airio.

Raahe tulee esiintymään vahvasti myös tulevien kausien peliasuissa.