KeKi – PattU 2-0 (5-2, 3,2)

Topi Kososen voitettua hutunkeiton PattU aloitti sisävuorosta ja kenttä rullasi ensimmäisessä vuoroparissa hyvin. Kemilän tullessa lyömään miehellä oli ajolähtötilanne. Jussin lyönti rullailikin aivan takakentälle asti ja Ville Majava karkasi välittömästi kotipesää kohden ja takavaihtojenkin onnistuessa Topi Kososen oli vuoro tulla kotiutustehtäviin. Topin kovalla keskilyönnillä Tapio Salo kiitikin kotipesään. Kempeleen kavennus tuli toisen vuoroparin lopettavalla kun Jarmo Viittanen löi ja Aki Hanhela toi. Jakson loppupuolella Kekin sisäpeli rullasi keltamustia paremmin ja neljännen aloittavalla sisävuorolla Jani Moilasen lyönti yllätti PattU:n takakentän ja se jäikin ensimmäisen jakson ratkaisuksi.

Toisella jaksolla Kempele karkasi johtoon ensimmäisessä vuoroparissa mutta omalla sisävuorollaan keltamustat tasoittivat pelin kun Topi Kososen löi ja Paavo Pelto toi. Toisella vuoroparilla nähtiin tiukkaa ulkopeliä ja juoksuja ei nähty. Kolmannen lopettavalle sisävuorolle PattU asteli 2-1 lukemissa KeKin johtaessa. Eino Järvelän millintarkalla sijoituksella Jan Hankala kiitti ja juoksenteli kotipesään ja peli oli tasoissa! KeKi onnistuu siirtymään jälleen johtoon kun ottamaton pallo leijailee väliin. PattU:n tasoittavalla sisävuorolla KeKin ulkopeli oli rautaa ja jakso päättyi Kempeleen 3-2 voittoon.

Pelinjohtaja Jari Törmänen nopeat ajatukset aamupäivän ottelusta:

”Noo, tuota pelin alussa sisäpeli rullasi hyvin ja sitten sen jälkeen vähän heikommin. Kotiuttajaosasto onnistui hyvin ja ulkopeliin olin tyytyväinen. Saaren Miika ulkopelissä hyvä ja Majavan Ville pelasi loistavasti mailanvarressa.”

Joukkueen kapteeni Topi Kosonen veti yhteen Halli-SM:n taipaleen tähän asti:

”Paljon kokeiltiin uutta mutta totta kai voitosta joka kerta pelattiin. Voittoja ei nyt saatu mutta siitä ei kannata olla huolissaan, sillä saatiin nytten paljon palautetta. Joistakin hyvää palautetta ja sitten vähemmän hyvää palautetta mikä ei toiminut. Tässä vaiheessa onkin hyvä kokeilla, että tiedetään missä mennään ja mihin pitää keskittyä harjoittelussa enemmän, että ollaan sitten kevätkaudella valmiita kun siirrytään ulos.”

PattU:n superinmiehistön voi nähdä seuraavan kerran tositoimissa 18.3 klo14-18 kun raikulipojat osallistuvat Halpa-Hallin järjestämään Lasten Lumiriehaan!
Tästä lisää lähempänä. Ollaan kuulolla…