Teemu Juntunen jatkaa PattU:ssa 1+1 vuoden sopimuksella.

 

Menneellä kaudella vuokrasopimuksella Joensuun Mailasta PattU:ssa pelannut Teemu Juntunen, 21 jatkaa myös tulevalla kaudella keltamustissa 1+1 vuotisella sopimuksella.

Nuoresta iästä huolimatta mennyt kausi oli Teemulle kolmas täysi kausi Superpesiksessä ja pelejä vyölle on kertynyt 79, joissa on syntynyt tehot 4+13=17 ja tuotuja juoksuja 52.

Kopparintontilla pelaavan Teemun tunnistaa kovasta heittokädestä sekä nopeista jaloista. Teemu tuokin nopeudellaan tärkeää etenemisvoimaa sisäpeliin.

Manageri Harri Tuomikoski on silmin nähden tyytyväinen allekirjoitettuun sopimukseen Juntusen kanssa:

-Jo ensimmäisestä harjoitusviikonlopusta alkaen Teemusta näki, että hänellä oli vahva halu näyttää osaamisensa ja ottaa paikka pelaavasta kokoonpanosta.  Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva nuorimies pääsi nopeasti sisään joukkueeseen ja lunasti vuokramiehenä pelipaikan kopparina pelaavasta kokoonpanosta jo talven harjoitusotteluissa.

-Siirtyminen keltamustiin oli niin seuran kuin pelaajankin osalta loppujen lopuksi helppo asia. Teemu kotiutui pelikaudella paikkakunnalle erinomaisesti ja oman osansa siinä oli varmasti myös sillä, että hänen tyttöystävänsä asui kesän täällä. Kesän saapuessa kohti loppuaan nuori pariskunta loisti tyytyväisyyttään hienosti päättyneen debyyttikauden jälkeen, toteaa Tuomikoski Juntusen kanssa allekirjoitetun 1 + 1 vuotisen sopimuksen allekirjoittamisesta.