Joensuun Mailan sopimuspelaaja Teemu Juntunen 21, liittyy Pattijoen Urheilijoiden Superpesismiehistöön ensi kauden kattavalla vuokrasopimuksella. Ulkopelipaikaltaan Juntunen on koppari ja sisäpelirooliltaan etenijä.

-Teemu kuuluu JoMa:n sopimuspelaajiin mutta pelaa meillä vuokralla ensi kauden. Teemun kehittymisen kannalta on tärkeää, että hän tarvitsee pelejä ja kokemusta Superpesiksessä ja meillä kun on vastuuta tarjolla, niin päädyimme tekemään yhteistyötä hyvässä hengessä ja saimme aikaiseksi ns. win-win-win tilanteen, mikä hyödyttää jokaista kolmea osapuolta, kommentoi pelinjohtaja-manageri Harri Tuomikoski syntynyttä sopimusta.

Nettitoimitus nappasi heti uunituoreen vahvistuksen haastatteluun:

Terve Teemu, millä mielillä PattU:n mukaan ensi kesäksi?

-Todella hyvillä, on tosi siisti päästä pelaamaan sinne ja kehittymisen kannalta loistava paikka. Kyllä reenimotivaatio nousi myös kerta heitolla kun tuli tälläinen mahdollisuus eteen ja nyt pitääkin tehdä kovasti töitä, että on paikan ja luottamuksen arvoinen.

Kerkesit käydä jo yhden leiriviikonlopun joukkueen mukana, miltä tuleva joukkue vaikutti?

-Kyllä siinä kieltämättä hieman ajomatkalla jännitti, että mitä siellä on vastassa mutta tosi hyvin otettiin  vastaan joukkueen toimesta ja tultiin heti juttelemaan ja toivottamaan tervetulleeksi. Leiriviikonlopusta jäi kokonaisuudessaan positiivinen kuva. Meininki reeneissä vaikutti hyvältä ja ilmapiiri oli rento.

Mitkä ovat kauden tavoitteesi?

-Kyllä se on pelata mahdollisimman hyvä kesä ja halu ylempiin pudotuspeleihin on kova. Ja kyllä tällä porukalla sinne myös pitäisi mennä!

Kiitokset Teemulle haastattelusta ja tervetuloa keltamustiin!

Kaistolle sopimus, Lehikoinen jatkaa Itä-suomessa.

Superin ringissä jo talvikauden reenannut Tomi Kaisto solmi seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. Tomi palkittiin viime kauden päätteeksi PattU-junioreiden vuoden poikapelaajana ja hän pelasi C-juniori ikäisenä miesten suomensarjaa 14 ottelua joissa syntyi tehot 1+5/9.

PattU:n mukana aikaisemmin leireillyt Joni Lehikoinen jatkaa uraansa itä-suomen suunnalla. Pelaaja-manageri Harri Tuomikoski kertoi nettitoimitukselle, että on Jonin kannalta parempi, että hän jatkaa uraa Joensuun suunnalla, sillä emme pystyneet takuuvarmasti tarjoamaan pelipaikkaa 12 pelaavan joukossa vaikka todella lahjakkaasta pelaajasta onkin kyse.