Timo Vesaluoma sopimukseen!

helmikuu 25, 2017

Rännärin takakentällä nähdään jälleen ensi kaudella tuttu mies, kun Timo Vesaluoma on kirjoittanut seuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Tinke on pelannut aikaisemmin PattU-paidassa yhteensä kuusi kautta ja edellinen esiintyminen on kaudelta 2013. Kaksi edellistä kautta mies on ollut kokonaan pelaamatta mutta talvikausi ja harjoitusottelut ovat osoittaneet, että pieni tauko ei näy peliotteissa, vaan ensi kaudella Rännärillä kopparin tontilla nähdään jälleen huippukuntoinen Tinke. 

Pelinjohtaja-manageri Harri Tuomikoski kommentoi syntynyttä sopimusta seuraavasti:

-Luonnollisesti olen iloinen syntyneestä sopimuksesta ja Tinke tuo meille tärkeää kokemusta, tasonnostoa reeneihin sekä ennen kaikkea äärimmäisen hyvän kopparin.

NT: Terve Tinke ja onnittelut syntyneestä sopimuksesta. Aloitetaan perinteisellä kysymyksellä, mitkä ne on tällä hetkellä päällimmäiset fiilikset?

TV: No hyvät fiilikset, nyt on yksi asia pois päiväjärjestyksestä, jota ei tarvitse miettiä.

NT: Mikä veti miehen takaisin pelikentille ja miltä se on harjoittelu taas tuntunut pienen tauon jälkeen?

TV: No aluksi olin vähän epävarma, että löytyykö kipinää pelaamiseen ja piti tulla yhdet treenit kokeilemaan, mutta mitä vielä, tässä sitä nyt ollaan! Marraskuusta asti tässä on tosiaan oltu jo mukana reeniringissä ja kyllä se paluu oli helpompi tehdä, kun aikanaan on tehty kovasti töitä ja etenkin ensimmäisellä Raahen kaudella 2007 tehtiin valtavia määriä toistoja, joista on ollut kyllä apua. Mutta positiivisesti olen kyllä yllättänyt, että on päässyt näin nopeaa taas huippukuntoon ja pelaaminen tuntuu tällä hetkellä paremmalta kuin koskaan!

NT: Niinkuin tuossa sanoitkin, että olet jo harjoitellut marraskuusta asti joukkueen mukana ja sopimus syntyi vasta nyt? Miksi näin?

TV: Uskon, että on sekä seuran että minun etu, että katsottiin tilanne rauhassa ja halusin olla täysin sataprosenttisen varma päätöksestä ja siitä, että pystyn pelaamaan jälleen huipputasolla. Viimeistään kipinä syttyi taas pelaamiseen, kun pääsi pelaamaan harjoitusottelut ja huomasi sen, että kuinka hyvältä laji taas tuntuu pienen tauon jälkeen. Koska pelaaminen tuntuu taas hyvälle, niin päätin tarttua tähän mahdollisuuteen. Eipähän tarvi sitten kiikkustuolissa miettiä, että mitä jos..   

NT: Miten kuvailisit talviharjoittelua ja tähän astisia harjoitusotteluita, onko joukkue oikealla tiellä?

TV: Kyllä on näyttänyt hyvälle ja pelit on antanut positiivista suuntaa ja mitä testejä on ollut niin joukkue on kunnossa. Tietenkin kausi alkaa vasta toukokuussa, mutta kyllä se nämä hyvin menneet hallipelit antavat niitä positiivisia fiiliksiä ja sitä kautta jokainen saa virtaa jokapäiväiseen tekemiseen. Mutta oikealla tiellä ollaan menossa tällä hetkellä.


NT: Kuudella pelaamallasi kaudella PattU:ssa olet lyönyt neljänä kautena vähintään yhden kunnarin, montako kunnaria ensi kesänä nähdään?

TV: Haha, no tuota.. sitä en kyllä ossaa luvata montako, mutta lähdetään siitä, että parhaani teen, että en päästä yhtään!

NT: Oikein paljon kiitoksia Tinke, ja tervetuloa takaisin keltamustiin!

Superpesismiehistö aloittaa ensi viikon sunnuntaina 5.3 Halli-SM ottelut Oulun Lippoa vastaan Ouluhallilla klo 12.00. Ottelu on Oulun Lipon järjestämä ja pääsyliput otteluun ovat 10€


 

Koppaa kausikortti tarjous 5.3 mennessä. Aikuiset 100€, eläkeläiset/opiskelijat 70€. Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä.

Kausikortit myy:

Pattijoen Vapari

Raahen LVI-Construction

Kausikortit voi tilata myös kätevästi verkkokaupastamme