Yli 400 ottelua miesten Superpesiksen runkosarjassa pelannut Jarmo Viittanen saapuu vahvistamaan Pattijoen Urheilijoita loppukaudeksi 2020. Viittanen on pelannut aiemmin urallaan Pattijoella yhden kauden verran vuonna 2014. Tämän jälkeen kovalyötisenä jokerina tunnettu Viittanen on pelannut mm. Kempeleen Kirissä Ykköspesistä ja Superpesistä sekä viimeisimpänä Muhoksen Pallo-Salamoissa Miesten suomensarjaa.

Kotiuttajajokeri Jarmo Viittanen tuo mukanaan PattU:n miehistöön paljon kaivattua kotiutusvoimaa yli 500 Superpesiksen runkosarjassa lyödyn juoksun arvoisesti. Kuluvalla kaudella Pattijoen kärki on toiminut ja joka pelissä on tehty paljon tilannetta, mutta miestä ei ole saatu toivotun kaltaisesti kotiin saakka. Pattijoen Urheilijoiden manageri Jari Suonvieri kommentoikin Viittasen saapumista PattU-paitaan:

”Saimme Jarmon kanssa tehtyä loppukauden sopimuksen. Loukkaantumisten vuoksi tarvittiin lisää kotiutusvoimaa. Jarmo on erittäin kokenut ja meille tuttu pelaaja, joka pystyi näinkin nopealla aikataululla hyppäämään joukkueen mukaan. On mahtava saada mukaan kaarelle tämän tason lyöjämies!”

Pattijoen pelinjohtaja Jussi Haapakosken mukaan Viittanen esiintyy KeltaMustissa ensimmäisen kerran jo huomenna torstaina 6.8.2020 Sotkamon Jymyä vastaan. Sieltä hän matkustaa yhdessä muun joukkueen kanssa Rovaniemelle, jossa pelataan lauantaina maailman pohjoisin superpesisottelu Santa’s Hotel Arctic Battle – sekin Sotkamon Jymyä vastaan! Haapakoski valottaa Jarmon mukaantuloa:

”Törmäsen loukkaantumisesta johtuen kotiutuspuolelle on mietitty apuja ja löydettiin nyt kokenut mies auttamaan joukkuetta. Jamppa on hyvässä kunnossa ja pystyy takuulla auttamaan joukkuetta. Saadaan mies mukaan jo huomiseen Sotkamo-otteluun jokeripaita päällä.”

Pattijoen Urheilijat toivottaa lämpimästi Jarmon takaisin KeltaMustiin ja Raaheen! Olemme jo ehtineet kaivata Superpesikseen tätä Jarmon tuttua ja myhäilevää ilmettä ja sitä taas saamme nähdä loppukauden aikana. Raahessa ja MiiluAreenalla Jarmo Viittanen on nähtävissä ensimmäisen kerran Vimpelin Vetoa vastaan 11.8.2020.

>> Jarmo Viittanen pelaajakortti

>> Pst. Vielä ehdit ostamaan liput 8.8.2020 ”Santa’s Hotel Arctic Battle”-otteluun PattUn verkkokaupasta!