Avoimet harjoitukset 16.4.2016

Uudet fanituotteet saapuivat myyntiin

Uusia fanituotteita oli saapunut myyntiin.

Lauantaina miesten superpesisjoukkue järjesti yleisölle räätälöidyt avoimet harjoitukset Raahen liikuntahallilla. Yleisöllä oli mahdollisuus tavata omia suosikkipelaajia ja haastatella joukkueen uusia kasvoja. Harjoitusten lopussa tarjottiin myös mahdollisuutta kokeilla pesäpallon lyömistä, katsomosta uskaltaltautuikin kiitettävästi rohkeita lyöjiä jokaiselle lyöntipaikalle.

Harjoitusten jälkeen yleisö tutustui uusiin fanituotteisiin ja uuden tyyppisiin kausikortteihin. Osa hyödynsikin kausikorttitarjouskampanjan edut ja he poistuivat harjoituksista kausikortti ja PattU-fanihuivi mukanaan.

Harjoitukset pääteltiin seuran tarjoamiin pullakahveihin, jotka nautiskeltiin yhdessä joukkueen pelaajien kanssa ja vaihdettiin kuulumiset ennen kauden alkua.

Harri Kolehmainen, kommentoi harjoituksia seuraavasti:

”Mukavia leikkimielisiä skabailuja ja lajinomaisia harjoitteita vedettiin kovalla temmolla. Yleisöä oli mukavasti ja hyvin tulivat kokeileen miten palloon osuu. Itse tykkäsin kyllä tapahtumasta ja vaikka niitä olikin räätälöity hieman yleisöystävällisemmäksi, niin kuitenkin kovaa mentiin ja lajitoistot tehtiin yhtä huolellisesti kuin kaikissa muissakin reeneissä. Yleisö toi kyllä mukavan lisälatauksen ja varmasti jokaisella oli pieni näyttämisen halu kuinka se pallo pysyy räpylässä ja kuinka vilkkaasti se lähtee sieltä pois.”

Tässä vielä pientä koostetta harjoituksista:
https://www.youtube.com/watch?v=4ZXiIVvVrgk