Pattijoen Urheilijat (Raahe) ja Sotkamon Jymy kohtaavat la 8.8. Rovaniemen Keskuskentällä Superpesiksen stadionottelussa. Miesten Superpesisottelu näin pohjoisessa ja stadionolosuhteissa on historiassaan ensimmäinen.

”PattU:ssa on ollut parin viime kauden aikana selkeä kehitystavoite kaikilla mittareilla, ja kaudelle 2020 haluttiin painaa kaasua lisää. Superpesistä on aiemmin pelattu etelän stadioneilla, ja nyt on mielestämme korkea aika palvella pohjoisen Suomen pesäpallon ystäviä tällaisella huipputapahtumalla.”, kertoo Pattijoen Urheilijat ry:n puheenjohtaja Jari Suonvieri.

PattU:n kanssa käytännön järjestelyjä on hoitamassa yhteistyössä rovaniemeläinen Napa-Pesis, RoPS sekä Rovaniemen Kaupunki. ”Ilman hyviä paikallisia kumppaneita tapahtuman järjestäminen olisi ollut vähintäänkin haastavaa. Napa-Pesiksestä on oltu innolla lähdössä projektiin mukaan ja viimeisetkin esteet poistuivat kun saatiin kuviot selväksi RoPSin ja Rovaniemen kanssa.”, jatkaa Suonvieri.
Napapiirin Pesis Team ry:n puheenjohtaja Soili Lehtinen on myös erittäin tyytyväinen stadionottelusta: ”Tapahtuman tuominen pohjoiseen on seurallemme paitsi mahtavan yhteistyön mahdollisuus, myös pesäpallon tunnettuuden lisäämisen paikka Rovaniemellä. Olemme seuraväen kanssa innolla mukana tapahtuman järjestämisessä.”

”Halusimme tuoda Rovaniemelle ehdottomasti huippuottelun, joka kiinnostaisi suurta yleisöä ja iso kiitos Sotkamon Jymylle ja Kuosmasen Mikolle, jotka ymmärsivät tällaisten tapahtumien merkityksen ja lähtivät mukaan tähän.”, kiittelee Jari Suonvieri. ”Kausi alkaa kääntyä loppusuoralle ja joukkueet ovat huippuiskussa. Pohjois-Suomen ja Lapin urheiluyleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä lajin kovimpia pelaajia kuten Sami Haapakoski, Roope Korhonen ja Topi Kosonen Rovaniemen keskustassa sijaitsevalla stadionilla.

Tervetuloa mukaan maailman pohjoisimpaan superpesisotteluun!”