PattU saa vastaan perjantaina MiiluAreenalle Vimpelin Vedon klo 18:00 alkaen.

Keltamustat kävi viime viikonloppuna ottamassa mittaa Hyvinkään Tahkossa ja Kouvolan Pallonlyöjistä, mutta pistetili ei karttunut. Keltamustat ovat pelanneet nyt kolme peliä, joiden kaava ollut samantapainen. Ensimmäisellä jaksolla taistellaan jaksovoitosta, mutta toisella jaksolla jänne ei enää kestä ja vastustaja menee menojaan.

Onko Jari Törmänen jälleen iskussa, kun PattU kohtaa aina vaarallisen Vimpelin?

Vierailija Vimpelin Veto uudistui täksi kaudeksi, joka kohtasi isoja muutoksia tälle kaudelle. Sami-Petteri Kivimäen valtakausi päättyi ja viuhkaan tarttuu Oulussa monta kautta peliä johtanut Markku Hylkilä. Avainpelaajat Henri Puputti ja Mikko Haukkala lähtivät hakemaan vielä uransa viimeisille vuosille nostetta Seinäjoen Jymy-Jusseihin. Isomman vastuun perässä Kankaanpäähän lähti nuori Arttu Ruuska ja kokenut etukenttäpelaaja Tuomo Lönnmark lähti jäähdyttelemään Vimpelin Suomensarja joukkueeseen. Takakentällä Puputin ja Haukkalan paikan ovat ottaneet Vimpelin Vedon omakasvatti 19-vuotias Elmeri Anttila ja Alajärveltä Vimpeliin siirtynyt Viljo Sillanpää.

Vimpeli on aloittanut kauden vakuuttavasti ja se on pystynyt voittamaan kaikki neljä peliään. Tutut nimet Mikko Kanala, Sami Haapakoski tekevät tilannetta ja lyöjäjokerit Janne Mäkelä ja Perttu Ruuska lyövät ukkoa kotiin kovalla prosentilla. Myös nuori kakkoskärki Ville Takalan ja Elmerin Anttilan johdolla ovat saaneet vastuuta alkukaudesta ja ovat tehneet hyvin tilanteita.

Kiinnitä katseesi:

-Perttu Ruuska. Nuori 18-vuotias Halsuan Toivon kasvatti on ollut loistavassa lyönnissä alkukaudesta. Neljään pelin jälkeen Ruuska löytyy lyöjätilaston kärkipaikalta tehoin 1+17=18

-Jere Achren. Viime kaudella kolmikymppisenä teki debyytin superpesiksessä ja esitti loistavia kentälle menoja koko kauden. Jatkuuko röyhkeä kentälle meno myös Vimpeliä vastaan?

Jere Achrén.

Hiljentääkö nuori Perttu Ruuska kotiyleisön? Pyörittääkö pelinjohtaja Jussi Haapakoski ensimmäistä kertaa tälle kaudelle viuhkaa?

Tule, näe ja koe TAISTELEVA, REHELLINEN, VAARALLINEN Pattijoen Urheilijat