Superpesis tänä vuonna tasaisempi ja jännittävämpi kuin aikoihin.

Ankkureilla oli mahdollisuus nousta sarjataulukossa sijalle 10. mutta KiPa onnistui kuromaan 5-2 johdon kiinni ja toinen jakso päättyi tasan 5-5. Pisteet: Ankkurit 2. KiPa 0.
IPV kärsi kotonaan puhtaan 0-2 tappion Kossulle ja JymyJussit piti pintansa KaMa:a vastaan voittaen puhtaasti 2-0.

Se tarkoittaa sitä, että PattU:lla on paikallisottelussa voitolla KeKiä vastaan mahdollisuus nousta seitsemännen sijan pintaan, joka oikeuttaa viimeiseen suoraan pudotuspelipaikaan.

Hieno ja jännittävä paikallisottelu on siis luvassa MiiluAreenan lämpimässä perjantai-illassa!

Tulevilla kierroksilla pelataan myös monia ”kuuden pisteen” otteluita, sillä lauantain kierroksella pelataan Lippo-Ankkurit sekä KaMa-Tahko.

Sunnuntaina PattU haastaa JoMa:n kotonaan, joka vihaa pelaamista MiiluAreenalla, Topi Kososen viedessä peliä ja villiten kotiyleisöä.

Tiistain kierroksella on jälleen luvassa kaksi kuuden pisteen ottelua, kun PattU kohtaa Ankkurit vieraskentällä ja KeKi kohtaa KiPan kotonaan.

Tämän vuoden Superpesis on tasaisempi ja jännittävämpi kuin vuosiin ja nyt jos koskaan on oiva mahdollisuus hypätä mukaan tämän kesän keltamustaan tarinaan ja tulla paikan päälle aistimaan Superpesis tunnelmaa. Nähdäänhän perjantaina ja sunnuntaina MiiluAreenalla?