Superpesiksen vuoden 2015 lyöjäkuningas Ossi Meriläinen, 24, siirtyy Pattijoen Urheilijoihin 1+1-vuoden sopimuksella. Viime kaudella kasvattajaseuraansa Kempeleen Kiriä edustanut Meriläinen löi yhteensä 64 juoksua (2+62) ollen joukkueensa ylivoimaisesti tehokkain kotiuttaja.

Meriläisen tie vei KeKistä viiden ykköspesiskauden jälkeen isompiin ympyröihin kaudeksi 2014. kun Kouvolan Pallonlyöjät tarvitsivat paikkaajan kaikkien aikojen lyöjätilaston ykkösen Sami Joukaisen paikkaajaksi. Kaudella 2015 Meriläinen nousi viimeistään suuren yleisön tietoon voittamalla lyöjäkuninkuuden lyömällä 93 juoksua (5+88.)

Meriläisen perässä oli yhteensä 8 seuraa, mutta mies päätti valita Pattijoen Urheilijat, mikä ratkaisi siirtymisen Raaheen?

-Kokonaispaketti oli se, joka ratkaisi. Raahe on lähellä Oulua ja Kempelettä, jossa on kotipaikka sekä vasta aloitetut opinnot. Kasassa on potentiaalinen porukka ja mielestäni meiltä löytyy sarjan paras lukkari ja monelta olen kuullut, että PattU:ssa on taas parin kauden jälkeen homma nosteessa. Uskon vahvasti tulevan kauden menestymismahdollisuuksiin, kertoo rutkasti kotiutusvoimaa keltamustiin tuova Meriläinen.

Meriläinen kertoo myös, että tulevan kauden henkilökohtainen tavoite on päästä Itä-Länsi-otteluun, muttei pidä katastrofina vaikkei valintaa tulisikaan, vaan kertoo, että joukkueen tavoitteen täyttäminen on se ykkösjuttu.

-Meriläisen sopimus on yksi tärkeä palanen kohti mitalipelejä. Ossi tuo joukkueeseen nuorta energiaa ja erityisesti lyöntivoimaa, mitä menestyvä joukkue tarvitsee. Kysyntää ja tarjouksia nuorelle miehelle tuli käsitykseni mukaan yllin kyllin. Upeaa, että Ossi pelaa meillä tulevaisuudessa! Kyllähän tämä on mielestäni myös selkeä viesti niin faneille kuin kumppaneillekin siitä, että tahtotila pelata mitaleista on kova, kommentoi manageri Harri Tuomikoski allekirjoitettua sopimusta.

Tervetuloa Ossi keltamustiin!