Yrityksille

Pattijoen Urheilijat tarjoaa yrityksille monenlaisia yhteistyövaihtoehtoja. Pattijoen Urheilijoiden kautta yritykselläsi on mahdollisuus saada näkyvyyttä, kuuluvuutta ja viihtyvyyttä lukuisin eri tavoin. Yhteistyö Pattijoen Urheilijoiden kanssa tarjoaa yrityksellesi runsaasti näkyvyys- ja markkinointimahdollisuuksia lähtien peliasu- ja kenttämainoksista, kausijulkaisuista erilaisiin sähköisiin medioihin asti. Pelaajien peliasun lisäksi mainostilaa on tarjolla joukkueen tuuli- ja verryttelyasuista sekä matka-asusteista, kuin myös valmentajien ja huoltajienkin asuista.

Otteluisännyydet ja Kunnariklubi palvelut sekä otteluisännän ja VIP-tilan tarjoamat erinomaiset puitteet asiakastilaisuuksien, seminaarien sekä erilaisten myyntipromootioiden järjestämiselle tarjoaa yhteistyökumppanuudellemme vuorovaikutusmahdollisuuksia perinteistä urheilumarkkinointia laajemmin.

Tunnusta keltamustia värejä. Pattijoen Urheilijoiden fanituotteita saat hankittua miesten Superpesisotteluiden yhteydessä MiiluAreenalla tai tilaamalla verkkokaupastamme >>

Näkyvyys Pattijoen Urheilijoiden mukana. Huippu-urheilu on parhaimmillaan alueellisen imagon kehittämisen voimakkaimpia vetureita. Pattijoen Urheilijoiden monipuolinen ja eri toimialojen edustajista koostuva kumppaniverkosto pystyy yhdessä varmistamaan, että Raahen seutukunnan ja lähiympäristön kiinnostavuus kasvaa. Se heijastuu suoraan myös tuloksina yhä rankemmassa kilpailussa osaavasta työvoimasta ja markkinaosuuksista. Pattijoen Urheilijoiden kumppaniverkosto luo perustan, jonka avulla voimme yhdessä nostaa alueen tunnettavuutta ja imagoa uudelle tasolle.

Ilman yhteistyökumppaneiden tukea ei voi olla menestyvä organisaatio Superpesiksessä. Kumppaneiden tuella Pattijoen Urheilijat voi tarjota viihdyttävän urheilu-tuotteen, oheispalveluineen ja siitä pääsevät nauttimaan, niin aktiivisten kumppaneiden oma henkilöstö kuin nykyiset ja uudet asiakkaat. Kerro meille, millainen yhteistyö olisi yrityksenne tarpeiden ja toiveiden mukaista. Me räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan kokonaisuuden. Pattijoen Urheilijoiden yhteyshenkilöt ovat palveluksessasi.

 

Mainospaikat

Mainospaikat

Kuka on sinun suosikkipelaajasi? Nyt sinulla mahdollisuus varata yrityksellesi oma kummipelaaja Pattijoen Urheilijoiden kautta. Kummipelaajan pelipaidassa näkyy yrityksesi iso logo ja saat myös oikeuden käyttää kummipelaajaasi oman yrityksesi markkinoinnissa. Yrityksesi saa myös näkyvyyttä Pattijoen Urheilijoiden sosiaalisen-median kanavissa, joissa keltamustilla on laaja ja aktiivinen seuraajakunta.

Lisäksi yrityksesi nimi tulee esiintymään ottelutapahtumissa äänimainonnassa koko kauden ajan.

Energia VIP-klubi

Energia VIP-klubi

Energia VIP-klubi on Raahen alueen yritysten kokoontumispaikka MiiluAreenalla PattU:n kotiotteluissa.

Uudistunut VIP-Klubi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen yrityspäättäjien kanssa ja mukavaa yhdessäoloa pesäpallon merkeissä.

Viihtyisä VIP-Klubi aukeaa 1,5h ennen ottelun alkua. Se tarjoaa pesishenkistä ohjelmaa ja buffet-ruokailun ennen ottelua. Klubilla on lisäksi A-oikeudet.

Uusi VIP-klubi sijaitsee juhlateltassa MiiluAreenan, pääportin välittömässä läheisyydessä.

Otteluisännyys

Otteluisännyys

Otteluisännyys on mainio tapa varmistaa yrityksellesi paras mahdollinen näkyvyys Pattijoen Urheilijoiden kotiotteluissa. Otteluisäntä saa näkyvyyttä PattU:n otteluilmoituksissa, sosiaalisen median kanavissa sekä eri medioissa. Otteluisännyys sisältää avaustilaisuuden ennen ottelua Kunnariklubilla, jossa voit verkostoitua Raahen alueen muiden yrityspäättäjien kanssa ja nauttien ravitsevaa lounasta MiiluAreenan läheisyydessä sijaitsevassa VIP-tilassa.