Mainospaikat

Näkyvyys peliasussa

Pattijoen Urheilijoiden perinteinen keltamusta peliasu tunnistetaan ihmisten keskuudessa ympäri Suomen.

Peliasu on näkyvyydeltään ja imagohyödyltään paras vaihtoehto sillä pelaajia seurataan tarkasti katsomosta ja heitä kuvataan paljon erimedioihin. (mm. TV-näkyvyys, printtimediat, sosiaalisen median kanavat.)

Pattijoen Urheilijoiden peliasussa yrityksesi saa laajan näkyvyyden, niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Kypärämainokset

Kypärämainokset ovat näkyvyyden kannalta erinomainen valint, sillä ne kulkevat käsi kädessä peliasun näkyvyyden ja imagohyödyn kanssa. TV-otteluissa lyöntivuoron aikana pelaajat kuvataan läheltä, jolloin kypärämainokset pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Mailamainokset

Maila on räpylän ohella pelaajan tärkeimpiä varusteita. Mailamainos on persoonallinen tapa saavuttaa näkyvyyttä ja esimerkiksi PK-yrityksille mainio valinta saavuttaa näkyvyyttä ja tukea seuran toimintaa.

Räpylämainokset

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa yrityksellesi oma räpylä! Ottelun aikana kuulutetaan kenen räpylällä komea syöksykoppi on otettu. Sopii mainiosti PK-yrityksille.

MiiluAreena

MiiluAreena on ihmisten ja yritysten kohtaamispaikka. Vuoden aikana seuran pyhimmässä paikassa eli kotistadionilla vierailee noin 25 000 ihmistä. MiiluAreena ja sen ottelutapahtumat tarjoavat lukuisia eri mahdollisuuksia näkyvyydelle sekä kuuluvuudelle.

Näkyvyyttä takakentällä

Takakentällä sijaitseva mainosaita on stadionin näkyvin paikka saada yrityksellesi näkyvyyttä ja imagohyötyä. Pallon lyöntisuunta on kohti takakenttää, jonne myös katsojien katseet kiinnittyvät ottelun aikana. Takakenttä mainoksella saavuttaa myös TV-näkyvyyttä, sillä televisioitavat ottelut kuvataan kotipesän takaa ja kamerat osoittavat suoraan mainosaitaan.

Näkyvyyttä sivukatsomossa

Kenttää kiertävien katsomoiden mainospaikat sijaitsevat korkealla ja näkyvillä paikoilla katsomoiden yläosassa.

A-mainokset

Kaksipuoliset A-mainokset kiertävät kotipesää ympäri. A-mainoksilla saavuttaa hyvän näkyvyyden, sillä katsojat kiinnittävät katseensa kotipesään lyöntivuorojen aikana.

Äänimainonta ottelutapahtumassa

Persoonallinen äänimainos on oiva tapa saada viesti perille ja tavoittaa tuhannet ihmiset ottelutapahtumissa käyvät katsojat.